atesarp Kızlar tanıdıgınız memnun kaldiginiz birisi varsa özelden numara paylasirmisiniz benimle kendim istanbuldayim bebegim kucuk tayinciyiz eşyam gitmeden temizlettirmem lazim
tasbebek atesarp Mardindeyim ama memnun kaldığım kimse olmadı başında durduğumuz halde yarım yamalak iş yapıp kaçıyorlar inanın uzaktan hiç memnun kalmaya bilirsiniz
Birbebetoannesi atesarp Bizde Mardindeyiz , bir abla gelmişti yanında olamadık , üstten yapmış gitmiş. Daha öncesinde de şirketten gelmişlerdi onarsan memnun kalmıştık.
atesarp tasbebek ya eşim orda olacak esya gitmeden bi temizlensin de ince isini yine ben yaparim diye dusundum yaptiramazsam işim çok zor olur bebekle
atesarp gulirmak şirketlerden genelde memnun kalinmiyor o yuzden buradan yazdim ki belki memnun olupta oneren biri olur diye
atesarp Birbebetoannesi bende yaninda olamicam esim orda olacak ama o da bizim gibi anlayip ilgilenemez yani
miraynur @“atesarp”#p31553111benim memnun kaldığım 2kiz var öyle güzel temizlik yapiyorlarki biz her seferinde onları cagiriyoruz Ve gayet uyguna yapıyorlar okul harçlıklarını çıkarmak için yani lazımsa numaralarını verebilirim günlük temizlik için yada kira sonrası falan