Makasal Bu kolluğu almak istiyorum kızıma 2,5 yaşında 13,4 kilo. Kullanan varmı nasıl. Kaç kiloya kadar kullanır çünkü pahalı bir ürün aldığım zaman kullansın 3-5 yıl 😁
Babakaderimizbuymus Makasal evet yıllarca kullanılabilir bence. Ama 16 aylık oğlum hâlâ kollukla yüzemedi kafasını tutamıyor öne düşüyor🤧
Bebegim_28 Makasal kızım geçen sene 2.5 yaşındayken aldık. Bir önceki yıl almadığımıza pişman oldum. Çok güzel kaliteli bir kolluk çok rahat ettik
Ardenaden Makasal kesinlikle simdi 4 aylik oglmvar onada alicam.insalah😀esim basta o kdr oara verilir mi diyordu snra baktiki kizmla yetiskin havuzubda yuzuyor ne buyuk minetmis cocuk havuzundn kurtuldm dedi adam😀 onemli olan kola takip sisirmek ve taktiktn snra cocugu kremleyin .icnde tamir kiti fln vsr fazla muhtesem.bsey kizm 2.5 yasndaydi gecen yaz aqua parktn fln kayiyordu cikmiyordu dusun ki kizmda kilolu degil yani o halde cikmadi kolundn
Makasal Ardenaden ayy evet bizi de çocuk havuzundan kurtarsın valla. Hımmm önce koluna takıp şişireceğiz sonra kremliycez tamam attım bunuda hafızaya😂 çok sağolun