kubokub Kızlar bebeğim 3 ay 8 günlük . Ay 3 gündür bana dünyayı zehir ediyor. Önceden çok gülerdi gece de geç uyurdu ama beni çok uykusuz bırakmazdı. Şimdi gece hiç uyumuyor sürekli bi mızmız saat başı uyanıyor sürekli emmek istiyor. Gündüzleri mızmız hiçbir şeyden mutlu olmuyor. Aşırı da sıcak değil zaten zıbınla tutuyorum. Atak desem daha erken değil mi? Ne yapacağımı şaşırdım
bububuu kubokub ayy benimde 3 ay 20 gunluk bundan bi on gun once ayniydi dis sandim goturdum dis degilmis yani baska bir seyde cikmadi atak heralde her seye agliyordu gerci hala devam ediyor yani fokunsan aglayacak durumda
Mammamiaa kubokub atak var3.aydada 😅 ama hızlı geçiyor biz geçirdik.çok mızmızlanma,gereksiz ağlama,kucak,meme
Haffuse Ah uykular😅 Atak basliyordu sanirim ya, atak olabilir. Dis sinyalleri de olabilir. Ama sicaklar da cok etkiyor ya, gece kafasi terliyor mu?
durakkk Atak da değil bu ayda emmem istemeyebilir çok emebilşr bunlar dünyayı daha farklı gözle görmeye başladıkları için artık bebeklik başlıyor 4. Trimester bitti şimdi bebek oluyorlar aslında daha cuma günü kontrolü vardı doktorumuz bu ay zorlanabilirsin dedi bana da keşif ayı bu ay ☺️
kubokub durakkk ay gerçekten mi bende o kadar üzülüyorum ki çocuğumun huyu değişti hiç mutlu değil diye. Geçen gece o kadar çok ağladı ki acile götürdük ama doktor hiçbir şeyi yok dedi. Şükür tabiki olmadığı için ama beni de bu huysuzluk durumu üzüyor geçmeyecekmiş gibi geliyor
durakkk kubokub içiniz rahat etsin ciddiyim ikinci anneliğim benim hatta ilk oğlumda 4 ay atağı yaşamıştık mesela hiç uyumak istemiyordu sadece babasında uyuyordu bunda daha başlamadık şükür 🙏 keşif ayı artık bu 3 ay merak etmeyin