Sebusebu Dün oglumun sabahtan gözünde çapaklanma basladı. Bu sabah uyandıgında tek gözünü açamadı tamamen çapaklanmış şişmiş gözü. Cok büyük ihtimal enfeksiyon kaptı ama suan bayram cevredeki hastanelerde doktor yok bi kaçını aradım. Direk gidip ilaç alsam olur mu acaba ama hangi ilaç? İlaç ismi söyleyebilcek basına gelen var mı?
Kubracigimm Sebusebu geçmiş olsun ilaç ismi bilmiyorum ama çayla da temizleyebilirsiniz. İlaç da öğrenince onu da uygularsınız hemen.
Dogacelik Sebusebu fucithalmic damla. Krem gibi birsey ama goz damlasi diye geciyor. Benim kizimi gecirmisti. Recetesiz alabilirsiniz.
Sebusebu naynininom aradım hastaneyi acilde müdahale etmezler göz doktoruna ynlendirirler onlar da randevulu calısıyor diyorlar
Haffuse Cok gecmis olsun. Göz bu, onemli yani. Boyle uzaktan ilac ismi vermek dogru degil. Acilde neden bakmasinlar ki? En azindan on tani yaparlar. Sen de tatilden sonra goz doktlruna goturursun. Cay pansumani falan yapmani onerebilirim ancak.
Sebusebu Haffuse müdahale edilmez randevu verirler dediler valla. Yani resmi tatil günlerinde gözümüze bişey olmamalı hayra yasıyoruz. Aslında arayıp sağlık bakanlıgına sikayet etmek lazım
Haffuse Sebusebu cok garip, ben kizim icin gittigimde alerjik dediler ve damla vermislerdi. Devlet hastanesinden mi bilgiyi aldin