aslieylul Linaburcu ben havuç patatesle başladım daha sonra yoğurt sebze çorbası meyve veriyorum pirinç unu veriyorum içine elma rendeleyip
Linaburcu Duru1- 5.aydayız 6 ay olmadab başlamak istemiyorum aslında hazır gibi sofraya benim kucağımda oturuyor ne yersem oda tadına bakmak istiyor 2 hafta sonra falan yavaştan tadıma başlamayı düşünüyorum
Duru1- Linaburcu benimki de öyle uzun zamandır. Sofra kültürü oluşssun diye her öğünümüzde yanımızda resmen kaşık takip ediyor
Linaburcu Buğün eline kaşık verdim bıraksam yemeği yicek sert diye ekmeğin altını veriyorum emiyor onuda yumuşatıyor. Artık vakti gelmiş diyorum ben beslenme filesi ile başlayacağım sebzelere siz
aslieylul Linaburcu hayır Allah’a şükür kabız yapmadı ama günlük bir çay kaşığı zeytinyağı veriyorum ben mamasına koyup
Linaburcu aslieylul güzel çorba karışımlarınız var brokoli yi nasıl yapıyorsunuz ben sevmem kıZıma nasıl yedireceğim bilmiyorum
aslieylul Linaburcu Duru1- havuç patates soğan brokoli haşlıyorum bazen suda bazen buharda içine daha sonra biraz tel şehriye koyuyorum yedirirkende bir çay kaşığı zeytinyağı ekliyorum