sebn Kızım 10 ay 25 günlük dün geceden beri ateşi vardı ve düzensiz bir düşüyo bir anda yükseliyordu sabah hastaneye götürdük boğazda hafif kızarıklık ve diş dendi akşam 10 bucukta ateş 39 geçince yine götürdük kan ve idrar istedi kan tahlili verirken yaşadıklarımı anlatamam zaten. Sonra idrar için eve geldik yapınca götürelim diye tam yaptı eşim götürdü derken emerken kendinden geçerek hareketsiz kaldı sonrasında kasılma ağızda kasılma gözde kayma titreme meydana geldi annem o esnada parmağını ağzına sokup nefes almasını sağladı ve sonrasında kustu zaten. Hastanede viral enfeksiyon dendi 24 saat önemli dendi kusura bakmayın çok uzun oldu ama bu durumu yaşayan benimle paylaşabilirmi lütfen o anı unutamıyorum resmen elimde kaldı çocuğum rabbim birdaha yaşatmasın..
nisammmmm sebn dün aynı şeyi bende yaşadım 😭 ama bizim gizli ateşmiş farkına varamadım. Bı anda baktık kaskatı kaldı . Ellerini kapattı yumruk şeklinde yaptı açmadı ve gözleri kaydı 😭 Allah’ım kimseye yaşatmasın ilk defa havale geçiren bi bebek gördüm Rabbim kimsenin başına vermesin
kytx sebn merhbalar aynı sorunu 3*4 ay önce yaşadm allah kmsrye yaşatmasın bu ayon 26 da film cekilcek kızım kafa film cok şükür ondan snra sorun yaşamadk ama bızımfa kanda viral enfksyn varmıs ozaman oyzden olmus rabbm şifa versn
belinayyyyyy sebn çok geçmiş olsun Rabbim tekrarını yaşatmasin inşallah geçen oğlumunda çok inatçı ateşi vardı 4 gün boyunca enfeksiyon dendi Rabbim korusun tüm bebişleri
Annekuzusu_23 sebn kızım 2 yaşındayken aynısını yaşamadım bizim soğuk havaleydi gizli ateşi vardı anlamadım yani ölüyo sandım çok kötü Rabbim birdaha yaşatmasın çok geçmiş olsun
sebn nisammmmm Bizde öyle elimde kaldı resmen hayatımın en kötü sahnesiydi çıldırmıştım. Allah’ım birdaha tekrarını yaşatmasın. Size ne dediler ne varmış bebişin
nisammmmm sebn kaç gündür o kadar kötüydüm ki mesajı görmedim kusura bakmayın . Başta ateşe bağlı havale dendi daha sonrasında bir hafta hastanede kaldık nörolojiye sevk ettiler 😔
sebn kytx bizde de idrar yolları ve boğazda hafif enfeksiyon dendi ateşi asla düşüremiyoruz perişan oldu çocuğum birdaha olacak diye aklımız çıkıyor doktor bulduk ay sonu ona götürücez birde nörolojiye
findiginannesi_ ruv1234- Gizli ateş çok inatçıdır bi türlü düşmez mesela vücudun bi yeri sıcaksa bi yeri soğuktur bende böyle durumlarda oğlumun nöbet geçireceğini anlayabiliyorum
Nafe belinayyyyyy aynısını kızım da geçen hafta yaşadı ben hayatımda böyle inatçi ateş görmedim pedifen ve dolven verdim aslında ikisi aynı ama neyse ateş az düşüyordu geri çıkıyordu bebeğim bayılıyordu resmen 2 saatte bir yıkadım gece gündüz soğuk uygulama yaptım ama yok düşmedi vücudunda kırmızı döküntüler çıktı sizde de oldu mu sonra bir anda ateş geçti bebek normale döndü ne yaşadık bir biz bi Allâh birde günde 3 kere gittiğimiz doktor biliyor defalarca serum yedi delinmeyen yeri kalmadı kızımın rabbim korusun bebeklerimizi bir daha yaşatmasın
belinayyyyyy Nafe Amin Amin inşallah. Bizimde aynı dediğiniz gibi evde fitil vardı onu kullandım,duş aldırdım sürekli düşüyordu ama hemen geri çıkıyordu en sonda acile gittik orda bir iğne yaptılar o baya iyi geldi şükür. Doktorda toz bir ilaç yazmıştı onu kullandım öyle toparladık
sebn Nafe Bizim bugün gitmediğimiz hastane kalmadı fitil verdiler hep dönüşümlü sonrasında ibufen ve calpol dediler antibiyotik değişti o kadar zor ki sürekli çocuğumu gözlemliyorum her an yine nöbet geçirecekmii gibi geliyor gögüsüm daralıyor şuan döküntü değil ama morarma oluyo ateş yükselince Allah’ım şifa versin yavrularımıza
Asyabuse Nafe merhabalar bir hastalık geçirdik bizde geçen hafta ateş sonrası ilk gittğimizde doktor döküntü olursa hastalık biter ve eğer böyle olursa bunun adı 5. Hastalık dedi ( yanaklarda tokatlanmış gibi görüntü oluşuyormuş falan) biz yaşamadık döküntü bizimki çarptırma falandı sanırım çok geçmiş olsun
sebn belinayyyyyy bizim ne duş ne soğuk kompres ne ilaç hiçbiri düşürmüyor inşallah biran önce topalarlanır ve bidaha yaşamayız
belinayyyyyy sebn çok geçmiş olsun ,birçok kişi öyle inanın, geçen bizde yaşadık çok zor Rabbim şifa versin inşallah bebeğinize❤
Nhdemva Havale geçiren çocuklara soğuk algınlığı ilaçlarının hiç biri verilmiyormuş biliyorsunuzdur mutlaka ama söylemek istedim nöbet geçirmesine sebep oluyormuş
sebn Nhdemva bunu bugün hemşire arkadaşım söyledi bazıları tetikleyici oluyormuş şuan dönüşümlü.olarak calpol dolven ya da dolven yerine ibufen dedi doktor inşallah sağlıkla tekrarını yaşamadan atlatacak miniğim
Nhdemva sebn inşallah kardeşim dünya imtihan dünyası rabbim bizleri evlatlarımızla imtihan etmesin inşallah 🙏 her şerrde bir hayır vardır mutlaka bol bol dua oku mümkünse her gün kuzucuk için sadaka çıkar bunlar en büyük şifadır ben evde kızım için sadaka kavanozu yaptım elime ne kadar geçerse miktarı farketmekaizin atıyorum hem her gün sadakasını çıkarmış oluyorum çok ama çok faydasını görüyorum sadak bir çok hastalığı belayı da önlüyor fikir olsun diye söylüyorum rabbime emanet 🌹
sebn Nhdemva Öyle tabiki bizde sürekli veriyoruz rabbim kabul etsin inşallah böyle bişey yaşayınca da tekrardan niyetlendim eşim ben annem Ankara’da hacı bayramı veli var oraya gidip yerine getireceğiz inşallah iyice toparlandım meleğim bu şekilde imtihanımızı atlatmış olalım inşallah rabbim evlatlarımızı bize bizi evlatlarımızs bağışlasın çok kötüydü rabbim tekrarını yaşatmasın sizde kızım Alya için dua edin Allah’ım izniyle tekrarı olmasın 🙏🏻
sebn Asyabuse Benim kızım ilk ateş sonrası havale geçirdi çok kötüydü Allah bidaha yaşatmasın kimseye sonrasında bende döküntü gibi farkettim bacaklarında ama ilaçlardan olabileceğini düşündük doktoruyla sürekli irtibat halindeyiz Allah’tan bayram sonrasıda götürücez rabbim bebeklerimize şifa versin
eceliko Asyabuse biz yaşadık. sanırım 5.hastalıkmış. ateş sonrası döküntü. sizin yazdığınıza göre baktım ve aynı şekilde oluştu döküntüler. şükür geçti ama