patulya Yani bende mi sorun cidden ya 6 aylık bebeğim var sallamadan uyumuyor hayır hiç sallayarak uyutmazdım popoya pışpış yapardım ama uykuya direniyor yani nasıl yatırıp da kendisi uykuya dalacak beni en çok bu uyku meselesi yoruyor siz nasıl uyutuyorsunuz ayağımda sallamaya kadar geldim resmen
Elayberosmom patulya canı nasıl isterse öyle uyuyor. Bazen emerek, bazen ayakta sallayarak, bazen kucakta, bazen battaniye ile sallayarak… çok zor bir çocuk. 4.aydan beri uyku düzeni sağlayamadık.
Duyulurum patulya ben de emzirirdim yatağına bırakırdım uyudu. Sonradan uyumaz oldu mecbur sallıyorum
Rez patulya valla genelinin uykusu sorunlu. Şu saat oldu parça parça uyudu uyandı 4 aylık, elbette düzen beklemiyorum ama zorluyor hani:/ 3 yaş kızım da uyku terörü yaşıyor allahtan babası evdeyken oldu da onunla ilgileniyor, ben artık sorgulamıyorum akışına bıraktım 🤦♀️
Irmakmelegim patulya 34.5 aylık hala daha sallanarak uyur saatlerce deil 5 10 dk dır sadece bazn 30 dk nadir ama hiç pişman deilim salladığıma tabki bu bnm goruusum
minikoglummmmm patulya 7 aylık bebeğim artik kendi kendine uyuyor döne döne bakıyorum uyumuş beşikte unutmayı da bıraktırdım
Ayseglpolat patulya ay bu biz. Ne güzel yanına uzanır pış pış yapardım birden sallanma bağımlısı oldu sallanmadan uyumuyor gece mamaya kalktığında bile sallıyorum
bir_prens_annesi_ patulya benimde bebeğim 6 aylık hem sallayarak hem pış pış yinede zar zor uyuyor bende çok merak ediyorum ne zaman ağlamadan uyicak gerçekten bu konuda çok yoruluyorum 🫠🍀
denizdgr patulya ben hep kendimi sallamamak için kendimi zor tuttum alismasin diye şimdi 15 ay kızım kendi uyuyo yatağına bırakıp gidiyorum kendi daliyo uykuya şuan 2 aylik oğlum var aynı şekil hiç sallamam koyarım besigine kendi uyur
alparslan1_ patulya artık sallayarak bile zor uyutuyorum. Öyle özeniyorum ki yanına yatıp sakin sakin uyutan insanlara🤪
meinkleinesbaby patulya 6 aylıkken oğlum hem 6 ay atağı hem ilk diş sancisi cekmeye başladığı için uyku düzeni bozulmustu baya, 8 diş cikardi 9 aylik olana kadar onlar da bitince uykusu cok düzene girdi. Böyle dönemlerde sallamanin zararlı olduğunu düşünmüyorum. 1 hafta gerekince salliyorduk sonra diş patliyorsu sallamayi kesiyorduk. Suan 1 yaşına ve istisnalar dışında yatağına koyuyorum kendi uyuyor
tekbasimabakiyorum patulya uyku saatlerinin arasını açın, yeni düzene girmesi gerek 2,5-3 saatte bir uyuması lazım. Bundan daha erken uyutuyorsanız ondan direniyor olabilr