hulya1233 Kızlar Bursa’da nöbetçi çocuk doktoru olan hastane öneriniz var mı bebeğimin 2 gündür ateşi var acil hiç birşey demedi burda doktor yok hepsi bayram tatilinde
1bebe1kedi hulya1233 özel hastane olarak bilmiyorum ama dörtçelik veya yüksek ihtisasa götürebilirsiniz. Muhtemelen şehir Hastanesi’nde de vardır
Mmeelliikkeee hulya1233 şehir,yüksek ihtisas , dörtçelik, Uludağ Özellerde doruk Nilüfer , Esentepe oralarda oluyor.
hulya1233 1bebe1kedi Devlet hastaneleri şuan çok kalabalıktır diye özel diye düşünmüştüm ama bi gidip bakmak lazım
eylulkusunannesii Limonlu çorap giydirmeyi deneyin o düsürüyor biraz da olsa bide dolven verin calpoldense. Eğer 3 gün düşmeyen ateş olursa doktora götürün. 2 gün henüz erken hemde bayram kimseyi bulamazsınız
hulya1233 eylulkusunannesii Limonlu çorap denedim dün ayakları soğudu ama araştırırken limonlu çorapla ilgili sadece diş ateşi düşürür iç ateş devam eder gibi birşey okudum bilmiyorum ne kadar doğru.Bu bizim 2. Ateslenmemiz o yüzden biraz endişe yaptım ilk ateslendiginde hemen düşmüştü 2 gündür bunu düşüremedim o yüzden çok tedirgin oldum.Parol yazmış doktor yarın dolven alayım
hulya1233 Mmeelliikkeee Çok teşekkür ederim bu gecede takip ediyorum şuan 38.5 eğer düşmezse yarın götüreceğim