myarenb Mrcannesi sanırım 7-8 aydır kullanıyorum 3 tane var sapasağlam duruyorlar hiç çıkarmadım kolumdan zikzak ajda benimkiler
senay_97 Mrcannesi oluyor ama ben elimle düzeltiyorum valla geçen yazdan beri hiç çıkarmadım gayet rahat kullanımı
Kimyageranne123 Mrcannesi 2-3 yıldır Ajda alıyorum yatırım için ve günlük takıyorum öyle bukulme kırılma hiç yasamadim en az 10 Gr almanız lazım biraz egrilebiliyor illaki günlük kullanımlarda ama bükülme gibi değil yani arada bı tanıdık kuyumcunuz varsa duzelttirebilirsiniz 2 dk da düzeltiyorlar zaten. Kibrit çöpü model daha dayanıklı oluyor bu arada
Minikcee Zikzak ve normal var. Zikzak baya büküldü benim ama diğerine bı şey olmadı zikzak olanı da kendim düzelttim.
ddenzege Mrcannesi kıbrıt çöpü ve Ajda ıkısınden de 1 tane var . Ajda çok degıl de kıbrıt çöpü eğrıldı elımle duzeltıyorum
Mnli Mrcannesi 15 gram kullanıyorum hiç bir zaman çıkarmıyorum sorun olmadı ama 10 gram kuyumcuda denerken yamuldu adam da zaten 10 gr önermem dedi 15 yaptırdım
gmzshn Mrcannesi hayır 2 tane 15er gram var kolumda hergün takılı birşey olmadı benim ki dümdüz ama kibrit çöpü diye de geçiyor sanırım günlük çok güzel duruyor
Kubracigimm Mrcannesi bende bir yıldır kullanıyorum günlük , hiç çıkarmıyorum ikisi 12 gr daha sağlam , 10 gr olanlar ona göre biraz daha zayıf. Bir kez takarken büküldü , sonra düzelttirdim bir daha bozulmadı. Bebeğim de sürekli kucakta.