miniksavasciveannesi Sabah bir şekilde kandırıyorsun fakat uykularında bi çözüme varamadım .s 😭 biberon almiyor emzik tutmuyo sallanmaya kesinlikle istemiyor akıl verin benim güzel annelerim napcam ben 😭 uykuya dalma sini nasıl yapabilcem 😭
Mrvsmt2502 miniksavasciveannesi yatağına yatırıp sırtına patpat yapın ya da elini tutun hwrhangi bi desteğe ihtiyacı yok artık gayet büyük. 26 aylık kızım 1-2 hafta ömce emzirmeyi kestim azaltarak ama uyku öncesi hiç vermedim zaten hep uyandığında veriyordum uyurken yatağına yatıyor isterse elini tutuyoem istemezse kendi uyuyor kendi uyuyabilecek büyüklükte. Kesmeye karar verdiyseniz ağladı diye vermeyin bu bebekte ağlarsam nasıl olsa verecek deyip artar. Kararlı olun vermeyin
_nidosunannesi_ miniksavasciveannesi maşallah bacım ne yaptın sen 29 ay nedir 🤣 göğüs ucunu kırmızı kalemle boya gündüz onu gordugu için aklına giriyor gece de istemiyor
Carpediemmm miniksavasciveannesi benimkızım şuan 24 aylık ben 2 ayda aşamalıolarak bıraktırdım. Kitap var bitane ‘güle güle meme’ ismi. Onualdımve onuokudum sık sık. Oradaki çocukla özdeşleştirdi kendini.günde 5-6 kez emiyodu. Önce günde 3 e düşürdüm. Sonra sabah memesini kestim. Bisüre sonra öğle uykusu öncesi memesini kestim en sonda gece uykusu öncesi memesini kestim. Azaltarak bırakınca o da ben de yıpranmadan atlattık bu süreci. O kitabı almanı ve sonrasında aşamalı olarak kesmeni tavsiye ederim.
miniksavasciveannesi _nidosunannesi_ benimmoglum özel çocuk ablası .s kanser tedavisi goeuyoruz .s anne sütü iyidir dedik sıkıntı etmedik ama artık aşırı bunalıma sokuyo.l beni huylu çocuk bide kendi isteği dışına cikamiyoruz yaptiramiyoruzda 🥺 meme saklıyorum ama uyku uyuyamıyorum tuz sürünce yaklasmiyo zaten .s
miniksavasciveannesi Carpediemmm benim oğlum 29 aylık ama 1 yas muamelesin gibi düşün çünkü algıları çok açık değil kitap okumadan pek etkilenen bir bebek değil 🥺 zaten zorlayanda o kandiramiyorum hiç birşeyler odaklanıp ilgilenmediği için iste sabah hiç vermiyorum bisekide kanıyor ama uyku zamanları hiç birseyle kandırıp yatiramiyorum
miniksavasciveannesi Carpediemmm ballı tuz yaptım pedle kapattım yara var of falan diyip kandırıyorum gelmiyor ama sonra öğlen de ve akşamda silip mecbur veriyorum ki başka türlü uyumuyo kademeli biraktircam bende önceden can sikisntisina bile gelip emiyodu smdi 2 ye düşürdüm gene iyi ilerlediğini düşünüyorum kendimce .s
Beyzaelifsevde Carpediemmm ben de azaltarak.ilerledim gün içinde hiç emmiyor sadece öğle uykusu ve gece uykusuna geçerken istiyor..kesmek için adım attım konuştum ağlama krizleri.beni.tekmelemeler ve uyumadı. Nasıl yapacagim bilmiyorum kitap vs reddediyor gözü hiç bir şey gormuyor o an. Çılgınlar gibi agliyor
miniksavasciveannesi Mrvsmt2502 🥺 ah Merve hanım çok zorluklar çekti oğlum benim bırakayım ağlasın diyemiyorum 🥺 beyin tümörü 3 ayrı 10 saat 11 saatlik ameliyatlar geçirdi yetisinin masada kaldığı ameliyatlardan sadece yüz felci olarak çıktı benim yavrum 🥺 ayı büyük ama gelişimi ağır ilaçlar kemoterapiler yüzünden aynı değil 🥺
miniksavasciveannesi tekbasimabakiyorum iste almiyoki biberon emmek istiyo hep 🥺 zorlamasam sabaha kadar emiyo yada uyumuyo aglaniyo
miniksavasciveannesi tekbasimabakiyorum gece uyurken gün içinde alıyor su içinde hani uyku arası uyurken yada almıyor
miniksavasciveannesi Mrvsmt2502 1 senedir ufak bir kalintimiz var stabil sekilde duruyo bunada şükür büyümesinden iyidir diyip tevekkül ediyoruz 🥺 küçülmesi yok olması için dualar ediyoruz işte