Ebrubulut Hanımlar iki gündür oğlum sürekli kusuyor ishal dün acile gittik serum verdiler kan aldılar bogazina baktılar röntgen çektiler hiç bişey yok dediler ama kusma ishal devam ediyor 1 saat önce babasida kusmaya başladı oda acile gitti şimdi yengemin gelini de öyleymiş noluyor
Asyakus123 Ebrubulut bizde 3 gündür ishaliz sonuçlar dediğiniz gibi hrp temiz çıktı bende anlamadım ama bu ishal inanılmaz zormuş
lalelikiz Ebrubulut bizim kusmada 5. Gun cok korkuyorum hoc bu kadar uzun sureli kusma olmamisti. 5.5 yasinda
Zeynep11 Ebrubulut benim kızım da 3 gündür aynı🥲 hafif ateş halsizlik karın ağrısı ve sapsarı ishal 🤦🏼♀️ ilaç ne verdiler size? Sadece serum ile gönderdiler mi?
icos Ebrubulut Sulara dikkat edin. Yemeklerde çeşme suyu kullanılıyorsa o da yapabilir.İstanbulun bazı bölgelerinde sular çok klorlu kokuyor.
06Dil-ek 10 aylık Bizimde öyle kusuyor bir şey yemiyor ve sürekli uyumak istiyor antibiyotik içmesi gerekiyor ama kusuryor içirmiyorum
Ebrubulut durakkk rota aşısı olmuştu röntgen çektiler kan aldılar bogazina baktılar göğsünü dinlediler hiç biseyi yok dediler olsa çıkardı
Ebrubulut Zeynep11 evet röntgen çektiler kan aldılar herşey temiz çıktı geri gönderdiler bugün biraz daha iyi