fatma2711 Merhaba annelerim hiç yapmadım ama fikir almak istiyorum pazar günleri eşim çalışmıyor dısari çıkmak istiyoruz ama bebeğim 4 aylık dısarda emziremiyorum avm falan gitmem gerekiyor oralarda cok kalabalık önceden süt sağıyordum o şekilde ayarlıyorduk artık süt sağamıyorum sadece pazar günleri mama versem sıkıntı olur mu
Sibtug fatma2711 sorularımı yanlış anlamanı istemem ama neden dışarda emziremiyorsun ve neden sağamıyorsun? Emzirme örtüleri var çok iş görüyor
MoonCrystal fatma2711 sadece pazar günü için zaten mama dayanmaz ki çöpe gider 4 hafta içinde tüketilmesi gerekiyor açıldıktan sonra
yasminspars fatma2711 yanlış anlama lütfen ama her bebek farklı her mamayı kabul etmeye bilir her hangi bir sorunun yoksa sağman en sağlıklısi ve eğer bir gün memeyi emmezse meme uyarı almadığı için yavaş yavaş sütün azalabilir
bebegimhosgeldin fatma2711 sadece pazar günü mama şeklinde olmaz ki hem skt geçer hemde mama tadına alışıp anne sütünü istemeyebilir . Sütünüzü sağarsanız daha iyi olur bence
dunyamveben Sütün yetıyorsa yeterli kiloyu alıyorsa ne olursa olsun emzir ben mesala emzirmek için çok savaştım ama bebeğim mamayı tercih etti içim çok acıyor keşke emse diye😞 öncelikle maşşallah diyeyim sizede 🧿bebeğebiberon kolay gelıyor bırakıyor bunu ne kendinize ne de bebeğimize yapın kusura bakmayın sadece içi buruk bir anne olarak düşüncemi söylemek istedim AVM bebek odasında yarım saat geçirmeyi tercih ederdim sütünüz bol olsun bebişinizle güzel güzel günleriniz olsun iyi bayramlar ☺☺
svda77 Avm’lerde bebek bakım odaları muhakkak oluyor canım bende emziriyorum mesela bebek bakım odalarında emzirip altını alıyorum asıl emzirmek rahatlık oluyor dışarda mamayı nasıl rahatlık görüyorsun anlayamadım yok su sıcak oldu yok soğuk oldu fazla geldiği için durmadan boğazına kaçıyor falan ne bileyim meme öyle mi resmen velinimet benim gözümde
AEgemm svda77 ah kesinlikle bebeğim memeyi reddetti sütüm olduğu halde mamaya geçtik sağımla arttıramadım. Şimdi dışarı çıkacağımızda su kaynat termosa koy kaynamış soğumuş su al mama al biberon al uxun süre kalırsak diye 2. Biberon al çok yorucu oluyor emseydi her yerde emzirirdim hiç çekinmeden. Mamayı verirken yüreğim sızlıyor
Kuzularinanasi fatma2711 yani stunuz varken mama vermek anlamsiz.sagim yapip stoklayin.ayrica avm cafe hereyrde emzirme odalari var emzirebilirsiniz.disari cikinca ben hic yanima sut almadim direk emzirdim .gerek emzirme odalarinda veya oturdugum yerde emzirme ortusu ile.mamaya alisirsa sizi birakma riski var ztn yazik ne gerek var.bi de bi mama alcaksiniz ayda 4 kez kullancaksiniz gerisi cop.paraya da yazik
adeninannesi06 fatma2711 ben hep bir bank bulup emzirme örtüsü ile emziriyorum dışarda yada bir cafede hiç fark etmiyor utanıyordum ilk başta şuan alıştım normal bir durum olduğuna inandım
Sapsikanne fatma2711 26 ay emzirdim oğlumu hem de her yerde ört bir örtü bitti gitti ayıp bir şey değil boşuna mamaya alıştırma hiç emmeyebilir mamaya alışırsa
Bibebek_ fatma2711 bir keresinde dağ başında bir yere kahvaltıya gitmiştik. Emzirme odası bakım odası falan yok, araba çok uzaktı, çocuk durmayınca gittim tuvalette emzirdim. İstersen herşey mümkün. Mamayı severse anne sütünde zorlanırsın. Hem cebine hem sütüne yazık olur.