Babakaderimizbuymus Hepinize iyi bayramlar. Kurbanları kestik allah kabul etsin. Kasap ilikli kemikleri ayırdı şu an dondurucuda ben bunu nasıl pişireceğim acaba 8-10 saat diyorlar o kadar saate gerek var mı? Bir de donken mi pişireceğim yoksa çözünmesini mi bekleyeceğim şimdiden teşekkürler.
Ozra Babakaderimizbuymus ben 6-7 saat pişiriyorum en az daha iyi ilikleri çıkıyor. Ama dondurucu olayını bilmiyorum
Saripapatyamm_ Babakaderimizbuymus önce leğende suyla doldurup bekletiyorum 1 2 saat kanı çıksın diye sonra 4 saat düdüklüde pişiriyorum.
Sarikuzumalp Babakaderimizbuymus Hiç donken kaynatmadım. Akşam çıkardım buzluktan sabah erkenden koyuyorum erken bitsin diye. 8 saat kaynatıyorum ben. Ne kadar fazla kaynatılırsa o kadar iyi. Kolajeni ve kemikte bulunan vitaminler iyice kaynadıkça suya geçiyor.
alpsmother_ Babakaderimizbuymus ½ saat sirkeli suda bekletiyorum kanı pisliği iyice aksın diye 9/10 saat kadar da düşük ateşte kaynıyor ara ara üstte oluşan kabarcıkları alıyorum ben ama
Babakaderimizbuymus Saripapatyamm_ teşekkür ederim, sirke falan koyuyor musunuz kan temizlensin diye yoksa dümdüz su mu?
Ozra Babakaderimizbuymus buzluk poşeti oluyor ona dolduruyorum zate3 poşet falan çıkıyor hergün çorbalarına katıyorum genelde 2 ayda dalan tüketiyorum
aslaninannesiiii Valla bende 1.5 saat duduklude kaynattim ilikleri cikti cikmayanlarida catalla cikardim
Babakaderimizbuymus aslaninannesiiii benim düdüklü pek iyi değil ya emsan pek güvenemiyorum ona bir kere mısır haşlamak için kullandım bir daha da no yani🫣
Babakaderimizbuymus alpsmother_ siyah kabarcıklar oluşuyormuş sanırım onları alırım bende teşekkür ederim🫶🏻
Simsimy Babakaderimizbuymus 10 saat kaynatmıştım ben kuzum. Aldığımız kişi 9-10 saat demişti. Kaynatmadan öncede iki saat suda bekletmiştim pisliği, kanı çıksın diye. Ama buzluk olayını bilmiyorum.
Babakaderimizbuymus Simsimy en iyisi etin buzu erisin öyle kaynatayım ben ya 1 saat de sirkeli suda bekletip işi garantiye alalım🌝❤️