kafamdakifazlalik Akşamları uyuyor ama gündüzleri toplasam 2saat uyuyor en fazla gündüz uykusunu alamıyor diye de ağlıyor 3Ay 20günlük 🥹anlamadım acaba uyku gerilemesi mi yaşıyoruz
yasminspars kafamdakifazlalik aynı durumu yaşıyorum 3 ay 12 günlük sabahtan beri gece uykusu dışında 10-20 dakikada bir uyandı emmek istedi uykuya geçmekte zorlandı her zaman uyuduğu şekilde uyumak istemedi ve uyanık olduğu sürede pek bir şey yapmak istemedi uykusunu alamadığı için hemen geri uyumak istedi ne yapmam lazım acaba uyku gerilemesi mi cidden yoksa başka bir sorunu mu var? 🤔🤦🏼♀️
Sibtug kafamdakifazlalik hoşgeldin ilk zorlu atak 4. Ay atağı🤦♀️ bu dönemde uyku gerilemesi, meme reddi gibi şeyler yaşanabilir. Senin yapabileceğin tek şey sabır sabır sabır ve yılmadan denemek uyutmayı, emzirmeyi ya da nasıl besleniyorsa.
kafamdakifazlalik yasminspars evet bende bunu yaşayıp durdum ama ben gündüz uyutmakta çok güçlük çekiyorum o yüzden uyku gerilemesinden şüphelendim
Sibtug kafamdakifazlalik tam tersi de olabilir evet ama dediğim gibi sabır en büyük ilaç bu süreçte malesef biliyorum çok zor ama ilk olduğu için zor 26. Aydan bildiriyorum daha zorlu günler oluyor ama bağışıklık kzandığınız için o kadar da zorlamıyor artık😂
Sibtug kafamdakifazlalik ııı şeyyy o pek mümkün değil ama umursamazlık geliyor insana 😂😂 2 yaş krizi büyütür herşey bence😂😂