AliEmirmom Kızlar İzmir can hastanesine randevu aldım ama esotlar o tarafa gidiyor mu bilmiyorum çiğlide oturuyorum hangi arabaya binmem gerekiyor bilen var mı ?
eraysen AliEmirmom tam nerede oturuyorsunuz bilmiyorum ama Bizİzmir aplikasyonunda nasıl giderim var bulunduğunuz yeri ve gideceğiniz yeri yazınca tarif ediyor
Agustosbocegii AliEmirmom valla ben gittim daha önce ama cigli izbanin ordan yürüyerek gittim çok uzak değildi
eraysen AliEmirmom o uygulamada tarif ediyor şu durağa yürüyün şu duraktan şu numaraya binin şu durakta aktarma yapın şu durakta inin diye her şeyi yazıyor haritadan farklı seçiyorsunuz eshot metro araba hepsine göre ayrı tarif ediyor
eraysen AliEmirmom ben rastgele çiğli de bir yer seçtim varış için çiğli kipa avm seçebilirsiniz zaten karşılıklı can yakınında hangi durak var bilmiyorum bu şekilde anlatıyor hem saat saat de yazıyor
AliEmirmom eraysen bende şimdi indirdim çok kolaymış gidişi hem yol tarifi veriyor hemde esot numaralarını söylüyor işime çok yarayacak bir uygulama teşekkür ederim 🌸
eraysen AliEmirmom ne demek bende bilmediğim bir yer olunca toplu taşıma da kullanılıyorum gerçekten çok işime yaradı inşallah sizinde isinize yarar
durusemahmet hamileliğim boyunca oraya gittik doğumu da orada yaptım çiğlinin neresinde oturuyorsunuz