Asyakus123 kayragunes bebeği değilmi? 36+4 te doğum yaptım canım bebek nefes alamıyor diye 6 gün yoğum bakımda kaldı
Sese kayragunes benim bebeğimde yatmıştı canım. Endişe etme lütfen biliyorum şuan elinde değil ama inan bana hepsi geçecek ❤
ilongirav kayragunes 35+4 te doğum yaptım solunum sıkıntısı sebebiyle yb de 11 gün kaldı, 11. günü kendim çıkardım. sizinde bebeğiniz antibiyotik bitince (7. veya 10. gün) eğer başka herhangi bir durum yoksa çıkar geçmişler olsun çok
kayragunes Asyakus123 evet bebeğimi yatırdılar 38+1 de doğum yaptım bende bugün 5.günü bebeğimin hala hastanede
belinayyyyyy kayragunes merhabalar bebeğiniz doğdunda ağlamışmıydı acaba çok geçmiş olsun benimde oğlum doğduğunda direk yoğun bakıma götürmüşlerdi 10 gün sonunda taburcu oldu çok şükür ❤
kayragunes belinayyyyyy hayır aksine hemen ağladı gidene kadar kapıdan sesi geliyordu ağlıyordu şuanda da gidiyorum elbisesi giyinik alt üst giydiriyorlar Allah’ıma çok şükür iyi de gözüküyor 5 günü bitti orda hala vermiyorlar ben artık bilerek yapıyorlar siye düşünüyorum bebeğime kavuşmak istiyorum artık
buseyrdmc kayragunes üst yol solunum enfeksiyonu oluyor genelde onunda tedavisi 8 ila 10 gün arası değişiyor yoğun hava ve antibiyotik tedavisi yapılıyor rahat nefes almaya başladıgı an taburcu ederler merak etme çok çok geçmiş olsun❤
ikiprensannesi12 kayragunes doktoruyla görüşün size bı güm söyler zaten çok çok geçmiş olsn bız hergun hastaneyle görüşüyorduk ben gidip goremyrdm süt sağıp göndere bılıyordum sadece
buseyrdmc ikiprensannesi12 ay o emzirememe olayı o kadar can acıtan bir durum ki hepsinin annesi emziriyordu ben ağlayarak sütü verip 1 dk görüp çıkıyordum lohusaydım bebeğim 17 günlüktü Rabbim kimseye yaşatmasın
ikiprensannesi12 buseyrdmc Kesınlıkle öyle Rabbım kımseye yasatmasn çok çektim goguslerım dolu sttü bazen sağım bıle yapamyrdm o kadar kı sertlesmıstı ama çok şükür bugün sağlıklı bı şekilde yanımda