humosumuz Sezeryan doğum yaptım 2 haziranda göğüs ucum küçüktü die silikom kullandım şimdi göğüs ucum çıktı silikonsuz tutmuyo ne yapabilirim tutması için
etuerk humosumuz ben uzun süre silikon uçla emzirdim 1 haftada bıraktı öyle şak diye bırakmıyorlar 4 5 gün sürüyor sabırlı olmak lazım tam emzirmenin verimli olduğu anda çıkarıp memenizi teklif edin anlayana kadar içsin anlayınca bırakır silikonu takın bunu ara ara gün içinde yapın sonra çok aç olduğu anda sütünüzü ağzını doğru sıkın anlasın süt geleceğini memeyi verin bunu deneyin uykulu anda aynı işlemleri yapın böyle böyle bırakırsınız
EbruBoluKaya Sürekli direk göğsünüzü teklif edin ama inatlaşmayın. Çok açken yada gece emmelerind sütlü sersemiyken direk memeyi verin önce zamanla alışıyorlar biz 2,5 ay kullandık ucu
Gozdeklnc20 4 ay silikon uçla emdi bebeğim. 4. Ayında bıraktı. Her emmesinde ilk kendi mememi teklif ettim zorlamadan. Bazen emzirme aralarında silikonu çaktırmadan çıkarıp kendi mememi devam ettiriyordum. Böyle böyle alıştı ve 4. Ayda tamamen bıraktı