Deletedmom_110 Kızlar sağolsun arkadaşlarım verdi kıyma olarak tüketmek istiyorum nasıl yapabilirim dinlendirip mi yıkasammm götürsem kasaba? Yıkamadan kıyma asla istemiyorum kanlılar çünkü. Kemiği de var ayıramıyorum yardımcı olurlar mı?
sumeyyeasellina Deletedmom_110 biz yıkamadan dinlendirip götürüyoruz çoğu kasap yoğun diye uğraşmıyorlar diye götürdüğümüz etleri çekiyorlar sadece
Motherqueen_ Deletedmom_110 et yikanmaz canim kemiginden ayirmaya ugrasmazlar zaten kalabaliklar oyuzden sen kemiginden ayir bi gece dinlendir gotur cektirmeye
Kadifemsii Deletedmom_110 taze et yıkanmaz diye biliyorum . Zaten et kandır ne kadar yıkarsanız yıkayın o kan çıkacak 😬 taze et yıkanınca bakteri üretir
sumeyyeasellina Deletedmom_110 taze et hertürlü o kan zaten çıkacak kanı taze et bakteri ğretir yıkanmaz diye biliyorum ve hiç yıkamayız biz kavurma kıyma yaparız herkes çoğu kişide öyle yapar zaten
Motherqueen_ Deletedmom_110 etin altina temiz kuru bi bez koy etin kanini ceksin belki oyle icin rahat eder
aslikls Deletedmom_110 et yıkanmaz. İstersen bir süzgece koyun altına da leğen koyun öylece dolaba koyun hem dinlensin hem de kanını akıtsın. Yarın da gidip kasaba kıyma çektirirsiniz. Tabii kemiğinden de ayırmanız gerek
Yarim_Kilo_Kiyma Deletedmom_110 Öncelikle et asla yıkanmaz, mındar edersiniz eti. Biraz dinlendirin üstü açık bir şekilde Buzdolabında et yeşillenir ise çöp olur yalnız dikkat edin
Deletedmom_110 Yarim_Kilo_Kiyma hiçbiii yapmadım poşette yarın yıkayıppp süzüp kavururummmmm yoksa içim rahat etmez ben kasaptan aldığımı da yıkıyordum biri olmuyordu anlamadım bu işten 😆
Cylnmiray Deletedmom_110 yaa bende siz gibiyim asla yıkamadan rahat edemiyorum . Herkes kızıyor yikanmazmıs evet çevrem öyle diyor ama benim içim almıyor. Ama başka yerde yerim, gözüm görmesin yeterki 😆🤦♀️
Yarim_Kilo_Kiyma Deletedmom_110 Eşim kasaptır benim. O ette üreyen bakterileri görseydiniz emin olun yıkamayı bırakın, elinizi sürmezdiniz. Tercih sizin tabi ki