Bugleminannesi28 Kızlar kızım 1.5 yaşında gezmeye gittik bugün gittiğimiz yerde kediyi sevecem diye eğildi 4 yerinden tirmaladi ufak ufak kafasında nokta kadar çizikler kanamalar oldu çok korkuyorum acile gitmelimiyim
_YanakReisinAnnesii Bugleminannesi28 bol sabunlu suyla güzelce yıkayıp acile gidin kuduz aşısı yaparlar muhtemelen
Bugleminannesi28 BENOYLEUYGUNGORDUMM tamamdır götürüyorum hemen eşim birsey olmaz illaki herkesin başına gelmiştir diyor ama çok korktum
beyzzsenturkk_ Bugleminannesi28 hahah sürekli tırmalanan kızım😂 bilmem ben götürmedim doktorluk bişey göremedim
BENOYLEUYGUNGORDUMM Bugleminannesi28 geçmiş olsun tekrardan bişey olacağını sanmıyorum ama götürmekle iyi yaptınız. Şimdi nasıl
Bugleminannesi28 _YanakReisinAnnesii yaptılar da ne sabunu ile yıkamayı yani deterjan v farkeder mi evde değiliz çünkü uzağız
-Kuzika- Bugleminannesi28 yok hayir normal herhangi bir sabunla baya yikamak gerekiyor. Aklinizda olsun kedi köpek isirmalarinda ilk yardim sabunlu suyla bolca yikamak enfeksiyonu temizler.
_YanakReisinAnnesii Bugleminannesi28 kalıp sabun olur normal sıvı sabun olur hiç fark etmez dezenfekte olması amaçlı. Kolonyayla da silebilirsiniz geçmiş olsun 🙏🏻