rabiatilla Kızlar sezaryen oldum 4 gün önce ama vücudumda değişiklik var ayağa kalkınca konuşamıyorum yemekler hep boğazıma kalıyor ölüyordum öksüremiyorum da dikişim var sizler hiç böyle sorun yaşadınız mı doktora gitsem mi ?
elisa2705 rabiatilla piskolojik olabilir mi dikisleriniz ne durumda dus alsanız valla ben gecen sene mayıs sonunda dogum yaptım dikiş üstüne bant vardı öle dus almıstım mecburen iyi gelmisti
_YanakReisinAnnesii rabiatilla ayağa kalkınca nefesiniz kesilir gibi değişik birşey mi oluyor? Öyleyse eğer ilk 4-5 gün uzun süre(2-3 saat) yatıp kalktıktan sonra bana da olurdu. Nefes alamazdım sonra derin derin nefes almaya çalışırdım düzelirdi. 1 haftadan sonra da hiç olmadı artık. Yemek konusunu bilemiyorum bilgim yok o konu da öyle birşey yaşamadım sadece iştahım aşırı azalmıştı .
aylizinannesiiii rabiatilla spinal mi oldunuz bende öyle olmadı sadece kusma oldu oda anesteziden dolayı bayılmışım genel anestezi verdiler be yesem kusuyordum geçti bir doktora görünün isterseniz
rabiatilla elisa2705 duş filan aldım iyiyim çok şükür güzel toplandım ama yemek ve yutkunma problemi yaşıyorum
rabiatilla _YanakReisinAnnesii evet ayakta iken konuşmakda zorlanıyorum birde birşey yer içerken boğazıma takılıyor çok değişik
DevosMom rabiatilla psikolojil olarak etkilenmiş olabilir mısınız? Benim de sezaryen 3. Gün ayaktaydım doğru düzgün ağrı bile çekmedim
Bguler rabiatilla bende nefes alırken zorlanıyordum ama göğsümün altı batıyordu bıçak gibi konuşurken yatarken kalkarken destek almadan yatağa yatıp kalkamıyodum hatta sağımdan soluma dönemiyordum
asell13 rabiatilla dikiş ağrınız varsa olabilir benimde ilk defa fazla ağrım vardı başka işlemde yapılmıştı konuşurken bi andan nefes almakta zorlanıyordum su hep boğazıma kaçıyordu benim 10 güna anca düzeldi dikişim iltihaplanınca geçmesi uzun sürdü