Polannem Anneler mrbalar 🤗 Oğluşa ebeveyn kontrollü bisiklet almak istiyorum. Katlanır olması özellikle tercihim. Önerilerinize talibim 🤗☺️
AnnaKurt Polannem Bizde bu var. 1.5 yaşında aldık. Hala biniyor 4 yaşında. Hem 3 hem 2 tekerlek oluyor arkadan itmesi var ve katlanıyor minicik kalıyor. İyi ki almışım dediğim bir bisiklet. Her gören illaki sorar Nerden aldığımızı falan. https://ty.gl/g6uym3t0uu
Hacer05 Polannem maxi taxi ’nin çift yönlü katlanır bisikletine bakabilirsiniz kullanışlı baya Benim oğlumda kullanıyor memnunum önermek istedim😊
mombaby00 Daha 1 hafta önce prego aldık çok memnunum tam katlanmıyor ama birazda olsa katlanıyor çok kullanışlı bir ürün
Polannem Minel-inannesi bu modele bakıyorum bende çok da beğendim açıkçası. Ama katlanmıyor sanırım değil mi?
Minel-inannesi Polannem yok hayir katlanmiyor, tente kismini sökünce bagaja sığıyor ama baska bisiye yer kalmiyo😊 gerci bizde doblo tarzi araba var bagaji genis ama binek araba bagajinada sığıyor
Polannem Minel-inannesi tam sipariş verecekken farkettim kapanmadığını😀 çok beğenmiştim oysa ki 🤷🏼♀️ Bagaj önemli benim için o yüzden farklı bi model bakmam gerekecek sanırım
Minel-inannesi Polannem yeni nesil katlananida cikarmislar ama fiyati fazlaydi standart 4in1e gore nerdeyse 2ye katliyo gibi bisi