zeynepzu Bugün 17 günümüz evde çok sıkılmaya başladım sizler ne zaman dışarıya çıkmaya başladınız veya bir yere misafirliğe gittiniz
ahmethamza zeynepzu istediğiniz zaman çıkın eskiden di onlar. Ben sezeryan sonrası tuvalete çıkamadım uzun süre eşim her akşam beni yürüyüşe çıkarttı. Hem dikislerin çabuk toparlar hem o ruh haline iyi gelir. Ben saatlerce evde agliyodum gerekli gereksiz. Dışarı çıktıkça topladım o zaman.
paralelevrendemutlu zeynepzu havalarda güzel ne zaman isterseniz çıkın, ben kuvezden çıkardım üçüncü gün çıkmaya başladık
Minel-inannesi zeynepzu misafirlik olarak degil ama kizim 1haftalikken taburcu oldu hastaneden. O gun bu gundur sabah aksam patili evladi yuruyuse cikarcaz diye park bahce gezeriz. Kizim 20 ayini geciyo sabah gözünü aciyo atta gece uykuya yatcak hala atta sayikliyo 😂 insan icine karismayin oek ama sakin taraflarda yuruyus yapin mutlaka
Atssssss000 zeynepzu bence cik hava al bebege de sana da iyi gelir ben kendimi toparlayinca cikmistim 2-3 gunde bir kesin
isufumveben zeynepzu misafirlik için erken bence mikrop falan kapmasin, açık hava çokiyi gelir. Biz ihtiyaç geregi avm ye gitmiştik ve 20 günlükken yıldız parkinda piknik 🤤 çok iyi gelmişti. Havalar çok sıcak ama dikkat edin 11 4 arası güneşe çıkmayın
cydcvk zeynepzu misafirliğe gitmek için çoook erken. Dışarıya temiz havaya hergün çıkarın yürüyüş yapın
busenihicalakadaretmez zeynepzu ben 1hafta evde durabildim sonra mecbur çıktım oğlum kreşe gidiyor, onu bırakıp geri almak için market için falan hep çıktım.
cicegimcicekdogurmus 10 ekimde doğmuştu 17 günlüktü sahile çıkarmıştım havada rüzgarlı ve serindi hiç bişey olmadı gayet güzel hava aldı ikimizede değişiklik olmuştu
Ayseglpolat zeynepzu 8.gün dış çekime gitmiştik 🤣 ama zaten şubatta doğdu gezmeye gidemezdik şuan doğmuş olsaydı takmazdık çıkardık😄
bsrakurt zeynepzu 40 gün bekleyin bence çok kalabalık ortamlardan uzak tutun bebeğinizi daha vücudun alışmadığı mikroplar var siz bilirsiniz ama ben beklemiştim sağlık ocağı dışında biryere çıkmadık
amfk zeynepzu 10 gunlukken basladik gezmeye 😂 ama asla kapali bir mekana girmedim acik havada bahcelik agaclik yerde deniz kenarinda gezdim.
sekerportakali9 zeynepzu 3. Gün çıkmıştım. Sadece awmye e bebeğe girmiştik ve yürüyüş yapıp dönmüştük
tekbasimabakiyorum zeynepzu havalar çok güzel, bebişe de çok iyi gelir. Mutlaka çıkın dışarı, neyi bekliyorsunuz? 🥰
Kereminannesiii zeynepzu ilk çocuğumda 40 gün olana kadar 40 laf edip çıkarmadılar dışarı(annem,kayınvalidem) ikinci çocuğumda 10. Gününden itibaren dışarı çıktım. Kızım Kasım doğumlu olduğu halde. Bütün kışı da dışarıda geçirdik abiyi okula götür gezmeye git derken
aysedemr zeynepzu 4 günlükken teyzeme oturmaya gitmiştim. 5 yada 6 günlükken Ortaköy gitmiştik🤭 sezeryandan dolayı gaz sancısı çekiyordum hatta yürüyemiyordum Ortaköy meydanda durakalmıştım adım atamıyordum 😅 Ortaköy deyince aklıma hep o gün gelir. Yani hiç kısıtlamadım kendimi hep dışardaydık.