Aysedemir__ Selam kızlar iyi bayramlar herkese ☺️ kızım 11 aylık dün gözünü çok kaşıdı birazda kızarıktı ama şimdi baktım kabuklanmış etrafı enfeksiyon mu olmuştur yaşayan oldu mu hiç ?
hazal3421 Aysedemir__ ayy bende burda bekliyim benimde 3 buçuk aylık sürekli kaşıyor ve kabuk bağlıyor
Melodimm Aysedemir__ Ola bilir benim kızımında gözü kızarmıştı birazda sarı birşeyler vardı göz cevresinde doktor krem söyledi sürdüm geçti ondan önce çayla siliyordum.
Aysedemir__ hazal3421 ay kimse bişey dememiş acaba enfeksiyon mu kaptılar ya annem bayat çay dök pamuğa sil dedi ama bilemedim
araseflin Aysedemir__ benim çocuğa cay pek etki etmemişti genta diye antibiyotik damla yazmıştı doktor enfeksiyon diye o gecirmisti
Melodimm Aysedemir__ Çayı öylesine sürdüm daha fazla ilerlemesin kaşınmasın diye doktor krem yazdı onunla geçti.
bebeginekanalize Benim oğlum da öyle oldu 2 3 gün çapaklanma vardı son gün şişmeye ve kızarmaya başlayınca hemen eczaneden damla aldım , kullanmaya başlar başlamaz geçti. Bence çok geciktirmeden tedavisine başlayın
Aysedemir__ bebeginekanalize başladık canım dün doktora gittik damla verdi ama çapaklanma bir gün olmuştu sonra yıkamıştım geçmişti damla döktük capaklanma oldu anlamadım 😀