morkelebekk54 Kizlar dun sabah sutumu sagmistim dolabin alt kismina koydum biberonla. Simdi yine sagdim ama ustune ekleyemiyorum diger biberondaki sut sicak olmadigi icin. O biberondakini nasil isitsnilirim ya. Su kaynatil kaynar suyun icine mi koycam yoksa ilik suya mi? Sonra suan sagdigim sutu eklicem dimi?
incibaby morkelebekk54 ben de sütümü sağarak veriyorum kızıma. Ayrı zamanlarda sağdığım iki sütü de dolapta bekletiyorum daha sonra ikisi de soğukken birbirine ekliyorum vereceğim zaman çıkarıp sıcak su dolu bi kapta ısıtıyorum. Diğer türlü hiç denemedim bu yöntemi de instagramda görmüştüm aynı sıcaklıkta olmaları lazımmış
onunadijulideolsun Sagdinizi soğutun ekleyecekseniz 😅 buzdolabına Koyun başka bir kapta aynı sıcaklığa gelince birlestirirsiniz anne sütünün sürekli ısınıp soğuması iyi değil pek
morkelebekk54 onunadijulideolsun kiz dolaptakini isitip suan sagidigmi ustune ekledikten sonra vericem ogluma
morkelebekk54 incibaby ben normalde sagmiyorum ama geceleri nedense göğüslerim cok sertlesiyo oyle biyle degil aciyo mecbur sabahlari sagip veriyrum bazen oglum ucumu tam cekemiyo öyle durum olunca nalcam bilemedim ben bi videods anlattgim gini gormustum ama emin olmak istedim yinede. Ustune ekleyebilmem icin dolaptski sutun de ayni sicsklikta olmasi gerekiyomus o yuzden ilk onu isitmam lazim sonra ustune ekleyip ogluma vermem lazim
asellinaninannesiii Ben biberon uygun bir bardağa sıcak su koyuyorum aşırı kaynar olmayacak şekilde. Sonra kontrol ede ede ısıtiyorum plastik değil biberonumuz ama cam , plastik de pek sağlıklı bulmuyorum. Ha siz kullanıyorsanız o şekilde yapabilirsiniz
morkelebekk54 asellinaninannesiii bendeki lansinoh yani tam olastik degil olastik mi bilemedim bak simdi 😳 ay icim hic eahst etmedi dolaptaki sutu doktum suan sagdimi vericem riske atamkcam ya🤦🏻♀️ Allahtan cok degildi de dolaptski 20 ml mi ne o kadar feladi
asellinaninannesiii morkelebekk54 benimde bazen içime sinmiyor döküyorum 😆 afiyet olsun bebişeee♥️ hayırlı bayramlar 🥰
morkelebekk54 asellinaninannesiii ya sanki verirsem ya biisi olirsa korkusu oluyo icimde. Dogur bile yaosam veredim gelmiyo 😂 sana da hayirlis bayramlar kuzum 🤭🤭🤲🏻🤲🏻
asellinaninannesiii morkelebekk54 teşekkür ederim çok sagolun🥰🥰 evet yaaa Ahhh annelik tam birr delilikkkk