Niss1 sofie’nin dünyası. Gizem dolu bir kitap biraz kalın ama en sevdiğim kitaptır felsefeye merakım olduğundan almıştım yıllar önce senede bir kez okuyorum yine sıkılmam hiç küçük bir kızın yabancı biri tarafından posta kutusuna bırakılan mektuplarla felsefeyi öğreniyor daha sonra küçük maceralar yaşıyorlar güzeldir
Bir psikiyatristin gizli defteri. Kısa kısa vakalardan bahsediyor ben çok sevmiştim hiç sıkmıyor okuru şans vermenizi tavsiye ederim.
Mehmet rauf Eylül. İlk psikolojik romandır çok severek okumuştum bu da okuru sıkmayan bir romandır tavsiye ederim.
Ademden önce. Evrimi konu alan ince bir kitaptır çerezlik gibi düşünebilirsin ana konusu birincil karakterin rüyalarından bahsediyor önce ki hayatını rüyalarında görüyor hatta etkilendiğim bi kısım vardı kısaca bahsedeyim uyurla uyanıklık arasındayken insan yüksek bir yerden düşme hissine kapılır çoğumuz yaşarız bunu bilimsel bir açıklaması illa ki vardır diyorum ama kitapta şöyle bahsi geçiyordu önce ki yaşantımızda ya da atalarımız ağaç tepelerinde konaklarlarmış ve sık sık uykularında düşerlermiş bu sebepten dolayı bu düşme hissimiz genetiğimize işlemiş gibi bir durumdan bahsediyordu evrime inanmayan biri olsanız bile farklı bir görüşü okumak çok cazip geliyor
Harry potter serisi hoşuma gider filmlerini izlemek kadar keyifli olduğunu düşünüyorum