Selamben_ Pipetle deniyorum ek gıda verirken biberonla kandırarak iciriyorum yoksa su falan içmiyor alıştıramadim.havalarsa çok sıcak nasıl aliscak bilmiyom siz nasıl alistirdiniz kızlar? Sizinkiler kaç aylık içiyor mu?
Mrvak Selamben_ suluk yoksa suluk alın sürekli teklif edin bi zamandan sonra kendileri alışıyo ben ortaya bırakıyorum artık gördükçe kendi içiyo
Mree Selamben_ 11-12 aylık olana kadar çok zorlandım. İçmedi istemedi. Sonrasında kendi kendine suya düşkün oldu. Biberondan değil bardaktan içirmeye alıştırdım. Pipetli biberon almıştım fakat istemedi o yüzden bardaktan içiyor
betii9223 Selamben_ ben geçen sene ağustosta doğum yaptım. İlk zamanlardan beri azar azar verdim valla. O yüzden asla zorlanmadan içti kızım suyu. Şu an 9 ay 30 günlük 💐
123491_ Benim kızım 11 aylık.yaklasik iki saate bir su veriyorum .ihtiyacı varsa içiyor ısrar etmiyorum.
gamzekuzeyege Benimde oğlum çok sevmiyo ama biberonu veriyorum oynayıp içmesi alışması için çok istekli değil suyu sevmiyor ama vermeye çalışıyorum mama içiyoruz çünkü su mutlaka alması lazım
Sebusebu Selamben_ benim oğlum sevmezdi. Simdi bu sıcaklarda kana kana kendi gidip içiyor😂 philipps avent pipetli bizimkinin suluğu. Suan 1 yasında ama 3-4 aydır aynı sulugu kullanıyor