Mutluyumdahaneolsun Benim arkadaşımın da bebegi oldu 3 aylik şimdi. Eflin Duru koydular adını. İlk duyduğum zaman ben de biraz yadirgamistim. Zor bi isim gibi düşünmüştüm. Ama günler geçtikçe hoşuma gitti. Şu an güzel geliyor kulağıma.
dilberhala1 ladymoms_ Önemli olan senin içine sinmesi.. İnsanların içine mesela maya falan siniyor onları koyuyorlar 😂 Elif ve eflin arasında kalsaydım ben elifi tercih ederdim. 🤷🏻♀️
zeyneperll ladymoms_ benim kızımın adida eflin çok severek kullaniyoruz herkes anlamını falan merakla soruyor ayrıca telaffuzu zor da deyil
Uzayyy ladymoms_ uyumlu koymak zorunda mısınız ? , koymasanız olmaz mı . Farklı isimler düşünseniz , iki farklı kişi olacak çocuklar uyum aramak saçma geliyor bana . Eflin ismine gelecek olursam biraz eserekli olacaktır koyarsanız .
ladymoms_ Uzayyy eserekli ne demek bu arada hiç uyumsuz düşünmedim ya bilmiyorum ki o kadar çok güzel isim varki niyeysw ilki Eylül ya ikincisinde e ile başlasın istedim farklı düşünsem belki daha başka isim sevicem bu arada eserekli derken simarii gibi biseymi oluyor nasıl
Uzayyy ladymoms_ gelgitleri çok olan kafasına göre hareket eden , kolay kolay kontrol altına alınamayacak bir karakter olur .
Ayseglpolat ladymoms_ ben seviyorum bu ismi. Yakın arkadaşımın ikiz kardeşleri var eflin neva ve esila mina çok hoşuma gidiyor senelerdir 😍