Pamukkizim Kizlar bebegim 2 aylik simdiye kadar hep yastik kullandim zararli oldugunu bilmiyordum kizim geceleri cok kusuyor ve boguluyor yastıksız yatirmaya korkuyirum ne yapmaliyim yardim edin
BalyanakAlpTuna Pamukkizim ewet yastık kullanmayın yatağı eğimli hale getirin diyor doktorlar . yatağın altına bir battaniye koyup yatağı eğimli hale getirebilirsiniz yan çevirip sırtında destek verirseniz Allahın izniyle bişeycik olmaz kuzuya .
balcicegin_annesi Pamukkizim ben de yastık bazen kullanırım bazen kullanmam benimde kızım 2 ay olacak Cuma günü ama gece yatarken hatta hep yatarken ben sola yada sağa yatırırım hiç sırt üstü yatırmam kussa bile en azından rahat olur bşy olmaz aklında bulunsun eğer öyle yapmadıysan hiç
Ikimelekannesi Pamukkizim Canım kafa tarafı biraz dik olan yataklar oluyor ben ondan kullandım iki kızıma da adı anti reflü yatağı olarak geçiyor burda yastık 2 yaşndan önce kullanılmamalı
Cglkzn Yatağının altina destek koyarak kafasını yükseltebilirsiniz mesela ben oglumun burnu tikaliyken penye battaniyeyi katlayıp yatağının altina koyuyordum rahat nefes alıyordul
Pamukkizim balcicegin_annesi bende saga veya sola yatiriyorum da kizim kustuğu zamn agzindan burnundan atiyor o yuzden korkuyorum
Pamukkizim [bilinmeyen] bende o yuzden kullandım sonra burda gördüm kullanilmasi zararli diye araştırdım dogruymus
Elamm Pamukkizim bizdede aynı durum var süt ağzına geliyor onu yutacam derken genzine kaçıyor 2 kere öksürüğüne uyandım boğuluyormuş uyanmasam nolcaktı bilmiyorum Allah korusun kafasını 30 derece yukarda tutuyorum yan yatırıyorum yinedeoluyor korkudan uyuyamaz oldum 😓😓
ikikizceanasi Pamukkizim ben kızım doğduktan 1 ay sonra kullanmaya başladım suan 4 bucuk aylık , daha 20 günlükken agzından burnundan kusup soluksuz kalınca bizde yalın ayak hastaneye kosturunca doktorum sorun yok kullan demişti