HappyKids Bazı süper kahramanların pelerini yoktur… Onlara ‘BABA’ denir! 🦸♂️ Baba olan, baba olmak isteyen, babalığı yüreğinde hisseden tüm babalarımızın babalar günü kutlu olsun! Fakat annelerimiz bir sorun var… Forum’da erkek üye yasak. İletirseniz çok sevineceğiz. :)) 🥰
Friends HappyKids Görünmez pelerini olan gizli kahraman babalarımız. Caktirmayin ama bence evin şımarık ve en çok ilgi isteyen büyük çocuğu bu babalar😃 Dilerim küs olan barışır, ayrı olanlar bir araya gelir, yanında olanlar kiymetini bilir. Vefat eden babalarımızında Rabbim mekanını cennet eylesin. İyi ki varsınız, iyi ki vardinız. Sizleri çok seviyoruz🍁🌿🌱🌺🪷🌸💐🍂
ayseaselinannesi2809 HappyKids Allah başımızdan eksik etmesin babalarima ve kızımın babasına uzun ömür versin onlar iyiki varlar eşim babam ve kayinbabam başta olmak üzere tüm babaların babalar günü kutlu olsun
Mrvklc97 HappyKids babam geçmişte çok çektirse de kırgınlıklarıma rağmen hep çok sevdim ama özel gün kutlamalarını sevmez , eşim de benim anneler günümü kutlamadığı için kutlamayacağım.. haketmiş tüm babaların günü kutlu olsun ❤️
aygulduru Friends ne yazık ki ailesine karşı sorumluluklarından kaçan, bizi biraz dışarı çıkar ilgilen dedik diye 8 aylık bebeğini eşini ve evi terkeden babalar da var.. kutlu olmasın onların
birbeyazoglanbirkarakiz Allah kapımızdan ayakkabılarını, arkamızdan gölgelerini eksik etmesin 🤲🏻🫶🏻 Baba olmayı beceremeyenleri, babalığı karısını hamile bırakmak sananları, baba sıfatını almış ama asla babalık ile alakası olmayanları da ıslah eylesin!
Defnegzm HappyKids iki yıl önce tam bugün kaybettim babamı hiç iyi bir çocukluk yaşatmadı bize anneme de çok eziyet etti.. ama en kötüsü babasız kalmakmış onu anladım.. babası hayatta olanlar özellikle iyi babası olanlar çok şanslısınız sımsıkı sarılın babalarınıza kıymetini bilin 🌸
Rabia_annesi HappyKids Başta eşim ve benim babam olmak üzere tüm babaların babalar günü kutlu olsun.Rabbim başımızdan eksik etmesin inşallah
eylulkusunannesii aygulduru ah ah kesinlikle.. Ailesine yuvasına sahip çıkamayan erkek görünümlü korkak insanlarınki kutlu olmasın.
Friends aygulduru çok üzgünüm😥 o zaman sorumsuz adamlari tenzih ediyorum diyeyim🥰🥰🥰 çocuğuna hem anne hem baba olmak zordur. Siz zoru başarmış bir kadinsiniz belli ki. Bu hayatta sizi hiçbir şey yıkamaz. Rabbim evladinizi size sizi evladiniza bağışlasın🙏