uykucukoalaa merhaba, öncelikle maşallah ayı büyük bebeginizin yani dediğinizi daha net anlayacaktir. Öncelikle siz kafada net olun bu son emzirmem diye düşünün ve mental olarak hazir degilseniz baslamayin ciddi zorlayıcı olabiliyor. 1- kesinlikle ilk tavsiyem cocugunuzun iyi anlaştığı kalabalik bir ortamda olun sizi görsün evet ama baska dikkatini ceken aile buyukleri ile oynasın. 2- park bahce havuz deniz yani ne varsa sizin dışınızda ona yönlendirin gerekirse günde 3 kere parka gidecek. 3- memeye gelmek isteyecek kokunuza alışkın çünkü ellemesine koklamasina izin verin ben öyle yaptım bak bunlar yine senin arkadaşın ama artik bize süt vermiyor bitmiş başka kalmamış diye net bir dille anlatin. Ben sabır taşı dahi denedim ama bebegim tam bir bağımlı idi. Gecede saydım 13 kere uyaniyordu. Artik takatim kalmamisti ve ani bir kararla 18 ay biter bitmez bayramda aile büyükleri yaninda kestim ama öncesinde hep kizim bak sutumuz azaldi bitiyor yakinda bay bay diycez vs hep anlattim.ozetle zor ama imkansiz degil.gece de size sarilsin ve uyuyor ilk kez uyudugunda şok oldum nasıl ya aylardir ben neden eziyet cektim vs çok sorguladım.kucagima alir almaz kokumla uyudu. Belli ki bunu biz kafada büyütüyoruz.simdi çok şükür ki yemesi düzeldi çünkü gece emmiyor ve aç uyaniyor kahvaltisi diğer öğünleri çok iyi ve asıl sukur ki aksam 9 sabah 7 kesintisiz uyuyor masallah diyeyim 🧿 daha 10 gün oldu ama insana döndüm 🥰 ben emzirmeyi birakitken de çok ağladım çünkü cok sütüm vardı kızım aglarken de sütüm artiyodu ve akıyordu bu beni çok zorladi bende gizli gizli agliyodm ama o arada babaannesi vs uyuttu ayağında öylece alisti. Sizlere kolaylik diliyorm inanın birkaç gün zehir gibi gececek evet ama sonrası bahar bahçe 🥰💚