MasaLiyam Bizim beyaz eşyaların kutusu yok şuan Kars’tan İstanbul’a gidecek eşyalarım ne ile koruma yapabilirim kızlar bilgisi olan var mı lütfen 🙏
Mery103 MasaLiyam nakliyeciler sarıyor diye biliyorum canım yine de bir sorun isterseniz sizin sarmanıza gerek yok onları bizde taşınacağız nakliye firması halledecek onları
Minel-inannesi MasaLiyam nakliye firmasi sariyo onlari diye biliyorum. Simdiden hayirli yolculuklar, gittiginiz yerde guzel komsuluklariniz olsun inşallah ☺️
MasaLiyam Mery103 biz nakliye firmasıyla taşımıyoruz kendimiz araç buldum kiraladık o yüzden soruyorum
MasaLiyam hallooo nakliye firması yok burada öyle biz kendimiz bir araç bulduk eşyamız yok denecek kadar az beyaz eşyamız var sadece onu da kendimiz korumaya alacağız sanırım o yüzden soruyorum
hallooo MasaLiyam himmm pat pat yada battaniye gibi birseye sarin cok dikkat etsinler nakliye zarar verince karsiliyor cunku..
plajterligi MasaLiyam patpata sarıp onun üzerine de battaniyeyle kapatabilirsiniz en sağlıklı bu şekilde olur