Mercansmom Bu nedir bilen varmı acaba boynu, omuzlarına doğru olan kısım, çenesi ve yanaklarinda biraz var. Yanaklarindaki isilik gibi ama bu biraz farklı 😕
Aycan12 Mercansmom sen bu paylaştığın linkini paylaşmışsın olmuyo cnm o yorumda paylaştığın linke tıklayınca bu yazı geliyo Paylaştığın post çıkıyı
Ebruko Mercansmom alerjik besinler anne sütünden de geçebilir. Bu aralar farklı olarak yediğiniz veya normalden fazla yediğiniz birşey var mı ? Veya soğuktan dolayı fazla giydirdiyseniz sıcaktan da olmuş olabilir
Gamzeli03 Mercansmom benim bebeğim de de vardı 17 günlük özellikle ağız çevresinde normal dedi herkes sivilce gibi boynun da hala var ama ağız çevresi geçti
Ayse_014 Geçmiş olsun.Aynı durum benim bebeğimde de var önce yanak ve çeneden başladı daha sonra gögüs ve omuzların da şuan hala var.Doktor alerjik dedi damla kullanıyorum.Sizinkin de kaşıntı var mı ?
Mercansmom Ayse_014 sağolun sizede geçmiş olsun kaşıntı hiç farketmedim kendisi elini fln götürmüyor yada ben bakarken dokununca fln tepki vermiyor
Sekerliyogurt Bizdede böyle başlamıştı biz salyasından oluyor sanmıştık egzama çıktı meğersem yumurtaya alerjisi var
Mercansmom Sekerliyogurt geçmiş olsun umarım alerji değildir bizimde ya sirtindada kızarık olmayan yuvarlak bir döküntü var soyuluyor gibi kupkuru nemlendirmeye çalışıyorum bakalım doktor ne diyecek 🤷