Arkadaşlar doğduğunda o kadar yoktu zaman geçtikçe ağlama atakları başladı gündüz belirli saatlerde agliyo zor susturuyorum akşam 7 de agliyo 11 de agliyo 2 saat agliyo zor uyutiyrum hiç Bi sebep yokken altı temiz karnı tok gazını çıkarıyorum yinede agliyo kucağımda gezdire gezdire zorla susturuyorum emzik veriyorum ağlayınca ise yarıyor bide kabiz gibi 2 gün yapmiyo ıkiniyo gün içinde yapabilmek için yapamiyo ona da agliyo yardım ediyorum msj yapıyorum yapsın diye yaptiramiyorum yapınca da katı yapiyo sulu olmuyk 4 gündür de yaptığı zamanlarda kakasi yesilimsi geliyk koyu değil renk te acaba biyerimi agriyo hastami oldu bilmiyorum yarın götürsem doktor bakarmi yenidogan bolumundeki doktorlar çam şakurayq gidiyorum kontrole orada doğum yaptım bide hizli nefes alıp veriyor bazen burnumu tikali diyip aspratorle çekiyorum napacagim bilmiyorum kimseyide agirlamadim 40 çıkana kadar kalabalık yerede gitmedim bsy olsa 2 çocum ilk çocuğum aglamazdi böyle acıkınca ağlardı gece de zorlamazdi beni bu agalama krizine giriyor gezdiriyorum baya Bi öyle susuyo artk benim gibi aynı durumda olan varmi acaba neler yaptiniz