sedbng 34 günlük bebeğim. Bugün uyumuyo. Ne yaptıysak olmadı. Bir bebek kaç saat uykusuz kalabilir allaşkna. Perişan olduk annemle. Sadece ağlıyo asla uyutamıyoruz. Kucakta sallıyoruz gezdiriyoruz memede deniyoruz. Beyaz gürültü ninni masal herşeyi denedik. Ayakta bile salladık. Yok uyumuyo. Kucakta sallamakta yetmiyo yürümemizi istiyo. Gözlerinden uyku akıyo ama yok uyumuyo. Uyudu gibi oluyo yatırıyoruz yine çığlık atmaya başlıyo. Cumartesi olmasa doktora götürcektim. Napabilirim başına gelen var mı lütfen yardım edin.
Jessicaana sedbng gazı vardr sancısı vardır ılık duş aldırın emzirin yatar heralde benimki hep duştan sonra direk yatiyor
katilcivciv sedbng 5. Hafta atağı hoş gelmemiş anlaşilan. Allah yardimciniz olsun. Saatlere takilmayin uykusu geldiginde hissiyat olarak zamanlayin ve uyutun bir de doktorun yazdigi d vitamini gaz sancisi yapiyor onu degistirin ocean sprey alabilirsiniz. Bir de gaz sancisi icin düzenli aksatmadan saati saatine gaz damlasi kullanin sab simplex mesela.. ve sunu unutma zor evet ama geçiyor. Kalici bi sey degil kendinizi yipratmamaya calisin bu dönemde
sedbng Jessicaana duşta bir işe yaramadı. Saat 4te duş aldırdık. Duştan sonra çok zor bi şekilde 1 saat uyudu yine uyandı. İlk kez böyle bir gün yaşadık. Normalde kolayca ya memede ya da omzumda 5 dkda uyurdu. Ne olmuş olabilir bende ağlıcam artık 🥺
sedbng katilcivciv saate takılmıyorum gerçekten ama sabahtan beri toplamda 2 2buçuk saat ancak uyumuştur gece oldu sadece çığlık çığlığa ağlıyo. Kucakta gezdirince susuyo sadece. Durduğumda oturduğumda kıyamet kopuyo. Gazı da yok gibi. Bacaklarını karnına çekmiyo. Yinede gaz masajı yaptım gazı olduğunda pırt pırt çıkarır tık yok. Oturup hüngür hüngür ağlıcam bende artık çare bulamadım 🥺
aslidenizhasan Gaz sancısı veya açlık olabilir, sütünüzün yettiğinden emin olmanız lazım, benim bebeğim hep göğsümdeydi, uyumazdi, acemilikten normal sanırdım fakat sebep süt azlığıymıs😔
sedbng aslidenizhasan daha 2 gün önce kontrol yapıldı. 16 günde 860 gr almış. Ebeler sütümün yettiğini söyledi. Zaten sürekli emmek istemiyo. Sürekli kucakta gezmek istiyo
Ruvdem sedbng bir bebek ne kadar uykusuz kalabilir sorusunu görünce yazmak istedim 2 buçuk ay gündüz meme harici asla uyumayan bir bebek annesi olarak söylüyorum çok çok uzun süre durabilir .ama benim ilk günden itibaran öyleydi . Sizin atak dönemi olabilir gaz sancısı yoğun olmuştur bu dönemde yediklerinize dikkat edin emziriyorsanız
sedbng Ruvdem sizin için aşırı yorucu olmuştur. Ben bir günde bile çok zorlandım. Umarım geçici bir süreçtir 🙏
Ruvdem sedbng hemde ne zor ama hepsi geçiyor yerine yeni dertleri geliyor :) annelik kolay değil alışıyorsunuz ilk 3 ay çok zor dilinden anlamıyorsunuz sonra ortak bir dil gelişiyor gözünün bebeğinden anlıyorsunuz neyi olduğunu merak etmeyin . Strese girdikçe o daha da uyumaz aksileşir sakin olun uyumadığı için bi gerilik hastalık vs olmuyor korkmayın
Baralp sedbng Benim oğlum da ilk 3 ay sabah 5te uyurdu. Gazı yok gibi görünürdü huzurlu gibiydi fakat dikkat ettik her gün sabah 5 gibi gaz çıkarırdı ve ondan sonra sanırım rahatlıyordu ve kendi kendine uykuya dalıyordu. Kolik olmasa dahi gazı olabilir