Jessicaana Kızlar çocuğum 3 aylık hergun sabahları 5 6 da uyanır emmek istiyor emziriyorum yatağına koyuyorum ağlıyor göğsümde uyuyor 5 6 saat meme ağzında bende öyle uyuyamıyorum nasıl bir çözüm bulabilirim bu duruma
suheyla92 Jessicaana benim de 3 aylik sabah 5 gibi kalkar yanima alirim yatariz o emerken beraber uyuruz oyle denediniz mi
mrsfly Jessicaana benim kızım 5 ay sabah akşam sadece öyle uyudu çok fazla yapılabilcek bişi yoktu bizde zamanla geçti
1bebe1kedi Jessicaana böyle uykusunun arasında memeyi bıraktığında verseniz almaz mı acaba kendi sütünüzü sürseniz
Jessicaana suheyla92 bizimkideoyle benim sorunum da o işte gece uyurken ben dengesiz ytiyorum korkuyorum carparim fln diye ama yanımda yatsa saatlerce yatıyor beşikte yatmiyor
svda77 Ay emzirirken uyumaya nasıl cesaret ediyorsunuz ya ben boğulur diye aklım çıkıyor gece beslenmesinde muhakkak telefonla oynuyorum ki uykum gelmesin diye
Jessicaana svda77 yenidoğan olmadığı için pek bir korkum yok uykum çok hafif ztn oksurse bile kalkıyorum
suheyla92 svda77 yatarken emzirince bebek memeyle ayri duruyor yanyanalar yani bogulmasi icin altina girmesi lazim onun disinda zaten kendini kurtarir kafasini cevirebiliyor. Benim oglum emmesi bitince memeyi yastık yapip uzerine yatiyor bazen o halde onu izlemek o kadar guzel ki ❤️ Yatarak emzirmek ayri bir keyif bence deneyimlemelisiniz 🙏
suheyla92 Jessicaana ben de gece almam derin uykumda guvenemem sadece sabah. Uykunuz derinse tehlikeli evet ben o yanimda diye kipirdamadan yatmaktan her yanim ağrıyarak kalkiyorum
sipasiva 9 aylığız hala emerek uyuyor ama dalıyor bı 15/20 dkya sonra bende cekıyorum ağzından memeyı o uyumay devam ediyor ama genelde uyku ısaretlerını yakalamaya ve hergun aşağı yukarı aynı saatte uyutmaya çalışıyorum tek rutınımız saat konusunda 🤣
svda77 suheyla92 canım benim uykum derin ve çok dağınık yatıyorum güvenemem kendime keşke deneyimleyebilsem ama maalesef