elizan68 Merhaba hanımlar bebeğim 14 aylık diş çıkarıyor sürekli ateşi çıkıyor şurup veriyorum düşmüyor düşerse de bı kaç saat sonra tekrar ateşleniyo dişten mi yoksa başka bir sorunumu var bilmiyorum keyfi yerinde ama bu durumu yaşayan var mı acaba aranızda
zencizeytin elizan68 doktorlar diş ateş yapmaz der bence doktora götürün enfeksiyon kaynaklı bir şey olabilir
ArdeninAnnesi3322 En az 3 gün sürüyor ateş, 4 veya 5.gun geçmesi lazım, ılık duş aldırın, kaç gündür ateşli?
elizan68 @zencizeytin Dün akşam çocuk acile götürdüm ilgilenmediler bile doğru düzgün diş çıkarma dönemi o yüzden çıkıyodur ateşi dedi gönderdi
elizan68 @ArdeninAnnesi Bugün gece 3 te 2. Günü olacak ılık suyla duş aldırıyorum evet dolven veriyorum calpol veriyorum sürekli ilaçta vermek istemiyorum. Ama ateşi düşüyor sonra tekrarlıyor
Sahan1 elizan68 cuma akşamdan bu yana bizde ateşliyiz şurup etkisi geçince tekrar yükseliyo dün doktoruma mesj attım fitil ver dedi
elizan68 @Sahan1 Çok geçmiş olsun biz 2. Günün sonunda atlattık çok şükür bir an hiç geçemeyecek hep böyle devam edecek sandım.