basakhanim34 caresiz34 ay size ne yahu? Kendi hayatınıza bakın. Bana birisi maaşımı sorsa aşırı rahatsız olurum
Tazeannecik35 caresiz34 gişede ise 25-30 arası alıyorlar canım . Banka hedefi oluyor yılda 4 kerede banka çatı hedefi tutarsa maaşa ek para alıyorlar
caresiz34 kolikamamutlu garanti mi iş bankası mı peki sorar mıınız garantide gişe memuru olmak iyi miymiş
kolikamamutlu caresiz34 kardeşimin sevgilisi de iş bankasında çalışıyor iş bankasının imkanları çok daha iyiymiş çalışanına baya değer veriyor iş bankası sağlık sigortası falan çok iyiymiş
biannemeselesi caresiz34 İşbank mensubu olarak cevap veririm. Siz daha doğru düzgün soru sormayı bilmiyorsunuz? Genel müşterilerinin sorunlarını nasıl çözeceksiniz merak ettim. Bir de soru soruyorsunuz ama cevap vermiyorsunuz .
NareDefne Bu kadar sorduğuna göre ya işe girecek başka bi yerden teklif aldığı için yada maaşını eksik söyledi haftasonları çalışıyorum dedi dedektiflik peşinde
caresiz34 biannemeselesi bn girmiycem canım eltim işe başlayacak yeni. Gişe de misin. Maaş ne kadar hfta sonu var mı
ahahahaaa Soru sorma sebebini hiç anlamadim ,açık yaz da insanlari zanna düşürme O değil de kasina neden yukseldiniz kiz bu kadar
Norveckizi caresiz34 neden Eltinizin maaşına ortakcımısınız Çalısan kişileri sizden ustun gormeyı bırakın lutfen. Yoksa maasına kadar rekabet ıcerısınde oluyorsunuz