Gamgulce 4 ay 13 günlük bebeğim var. Aşı yerinde şişlik , kızarıklık var şişliğin içi beyaz gibi böyle . 4. Ay aşıları bacaktan vurulmuştu i. 2. Ay aşıları bi koldan vurulmuştu. 2. Ayda yapılan aşının kızarıklığı olabilir mi?
Ruvdem Gamgulce verem aşısı koldan yapılıyor. Aşı kabarır kabuklanır bunların olması normaldir eğer ondan bahsediyordanız .
katilcivciv Gamgulce evet aşidan kaynakli. Bebegim 8 aylik hala tam düzelmedi kirmizi nokta kaldi. Özellikle sicakta veya güneste daha da belirginleşiyor. Insallah gecer ya
Ruvdem katilcivciv aynen benimki de 8aylık olmak üzere benimde hala nokta şeklinde kırmızı. Hemşire bizdeki gibi iz halini alacağını söylemişti . Kontrole gittiğimizde de bakıyor normal diyor .
Ruvdem katilcivciv aynen dediği o hemşirenin bende şaşırmıştım yıl olmuş 2024 hala aşı iz mi yapıyor diye . Verem aşısının özelliği dedi bilmiyorum artık bakıp görecez
katilcivciv Ruvdem ay ben şoktayim şuan resmen bende düzelicek diye bekliyorum. Moralim bozuldu bu söyledigine insallah öyle degildir. Post actim bebegi büyük olanlar ne yazacak bakalim
Ruvdem katilcivciv aynen takipteyim bende . Hatta bizde 2 iz var o çiçek aşısıymış kalktığı için artık tek iz olacak anladığım kadarıyla