svda77 Kızlar çok kilom yok Doğumda çok kilo almadım 65 kiloyum ama hamilelik öncesinde 53 kiloydum şimdi emziriyorum diyet yapamıyorum ama canım çok tatlı istiyor ve yemeden duramıyorum kilo almaktan korkuyorum nasıl durabilirim emzirirken nasıl zayıflayacağım
tuvba97 svda77 Emzirirken zayıflamak daha kolay bence, 6. Ayında emmeyi bıraktı oğlum, doğumdan sonra vermiştim kilolarımı emzirme bitince 3 kilo geri aldım yani bu süreçte biraz dikkat etseniz dişinizi sıksanız istediğiniz kiloya kolayca düşersiniz.🫶
seninbenimlederdinne_ svda77 ben emzirirken özel hiçbir şey yapmadım ilk hamileliğimden kilom kalmıştı(emzirmiyordum) ilinci hamileliğimde hiçbir şey yiyemedim 6 ay. 73 kilo ile doğuma gittm şu an evlendiğim kiloya düştüm 64. Herhangi bir şey yapmadım 20 aydır stabil altına düşemiyırum ama üstüne de çıkmıyorum
irmaks0 svda77 bünyeden bünyeye değişiyor bence, ben tatlı yemediğimde sütüm azalıyor ama benim oğlum 1 yasında olcak nerdeyse ilk zamanlar cok fazlaydı ama zamanla boyle oldu :( dikkat ediyim diyorum uc gun hemen azalıyor sütüm o yüzden galiba diyetisyene gitmek en mantıklısı emzirirken ona uygun diyet verir. Çok kilo da almamıssınız me güzel zamana bırakın bencee 🤍