iremaydmr Kızlar bu sağlık ocakları bebeğimle bana d vitamini damla verdi ama damla bebeğime çok gaz yaptı bende kullanmayı bıraktım sizlerde kullandınız mı böyle şikayetleriniz oldu mu
katilcivciv iremaydmr ayyy bebegimi kaç ay kivrendirdi o illet damla. Ocean spreye gectik yarabbi şükür dedik bebeğimle ben😂
amansallagitsin iremaydmr ocean damlasini alabilirsnz yada valens marka. Icerigi temiz. Ne tuhaf dmi devletin verdigi ilaclar hep zarar..
Prensesin_Annesi_ iremaydmr Ocean kullanabilirsiniz doktorunuza sorup biz ocean kullanıyoruz ilk kullanmaya basladıpından beri cok memnunuz
iremaydmr katilcivciv ya neden veriyorlar bende mi sorun var diye vicdan yaptım iki gündür bebeğim çatlaycaktı nerdeyse kullanmayı bıraktım yani kime danışabilirim bu konuyu
katilcivciv iremaydmr bu forumda çoğunluk ayni seyi yaziyor önceki postlsra bakabilirsin. Sprey cok rahat hem agzine bir fis yapiosun yetio. Birde erken saatlerde ver. Aksam verilirse uykusunu etkiliyormus
adenaliyprk 4 aylığız peki ocean ı halen 1 puf olarak mı vereceğim bebeğe bir türlü net bir cevap alamadım hemşireden