balgokcem Hanımlar lojmanda değişiklik yapmaya izin veriyorlar mı mesela ben gidicem inşallah dolapları boyamayı düşünüyorum boya yasak derlerse kaplama istiyorum inşallah aranızda yapan oldumu bir sorun oluyormu Teşekkürler 🌸
Tugcenoyan balgokcem bende lojmandayım bildiğim kadarıyla evin ilk halini istiyorlar çıkışta. Yani atıyorum dolaplar beyaz diyelim ama kötü olmuş. Boyarsınız yine beyaza bir sorun olmaz ama atıyorum mavi yaparsanız çıkışta beyaz isterler diye biliyorum ben. Evin duvar boyasında öyle bilgi aldım ben. Ben gri yaptım birkaç yeri çıkışta beyaz olması gerektiği söylendi.
hallooo balgokcem valla herkes kafasina gore kirip.dokup.gidiyor zatem.temiz lojmam.bulmak imkansiz..birsey demiyorlar bence.esyalar zimmetli.oluyor onu biliyorum.
2balkiz balgokcem mutfak dolaplarını komple söküp yenisini taktırmıştım, küveti söktürüp duş kabin yaptırmıştım. İsteyemezlerdi çünkü leş gibi daireyi biz adam etmiştik. Ha bir de yerleri laminat parke yaptırmıştım
eylul_3458 balgokcem bende lojmanda kalıyorum mutfak normal rengi kahverengi binadan 5 6 kişi hep beyaza boyamış sorun olmuyor hatta dış kapısına kadar boyatan var tabi asker polis lojmanları kuralları değişik oluyor
balgokcem Tugcenoyan Hm o zaman kaplama yaparım çıkışta da çıkarırım eski hali kalmış olur Ama guzellestirince kabul ederler diye düşünmüştüm bende Çok teşekkür ederim cevabınız için 🌸🥰
balgokcem hallooo Aynen dediğiniz gibi böyle sıfır güzel bulmak zor o yüzden bizler bişey yapmak istiyoruz Karismiyorlarsa sevindim valla teşekkür ederim 🥰
balgokcem 2balkiz Maşallah ne kadar güzel yaptırmissiniz valla aynen dediğiniz gibi adam etmişsiniz teşekkür etmeleri gerek bencede O zaman bende istediğimi yaptirabilir miyim acaba
balgokcem eylul_3458 Yaa ne kadar güzel aslında güzelleştiriyoruz bizden sonraki gelenler içinde avantaj olmuş oluyor Dediğiniz gibiyse ben iyice araştırır öyle yaparım Ama yapilmasinada sevindim teşekkür ederim 🥰
hallooo balgokcem doguda lojmandaydik en alt kattakk arkasim beyaz bir kapi takmisti ekstra dolap takmisti eside lojma ust yonetim kurulu baskaniydi..zaten herkea sizin gibi bakim yapsa..valla hepsi berbat cunku kontorl edilmiyor cikanlar dagitim olursa alacakli goruyor sadece..
2balkiz balgokcem ay valla kimsenin bir şey yaptığı yok. Devlete hayrımız olsun dedik ve başta çocuklarımın güzel bir evde yaşamaları için yaptırdım açıkçası. Herkes bizim gibi düşünmüyor açıkçası.devlet malı deyip anasını ağlatanlar da çok… şimdiki aklım olsa yaptırır mıydım emin değilim. Ama siz içinize nasıl sinecekse öyle yapın
balgokcem rumeysa1177 Teşekkür ederim cevabınız için Genel olarak tüm lojmanlardami aynı kuralları farklı olan varmı acaba bir arkadas öyle yazmista kafam karıştı orada
balgokcem rumeysa1177 Çok teşekkür ederim bende yaptırıcam o zaman insallah çok sevindim yapılmasına Çıkarken eski halini istemiyorlar demi yaptığımız değişiklik kalıyor yani
balgokcem hallooo Valla çok sevindim genel olarak yapanda cokmus zaten Dediğiniz gibi keşke herkes yapsa daha güzel olur herkes açısından avantaj olur Çok teşekkür ederim 🥰
balgokcem 2balkiz Valla bence en iyisini yapmışsınız geçici bir süreliğinede olsa ailemizle güzel zamanlar geciricez o evlerde ve en güzel şekilde yaşamak hakkımız Bence hiç pişman olmayın öyle çok fazla bütçe ayırmam ama boyayla kaplamayla en güzel şekilde yapmak isterim açıkçası