Hanimlar kizim ay sonu 15 ayini dolduracak en buyuk sorunumuz beslenme. Oncelikle beni hala emiyor onu soyliyim. Gelelim asil soruna boyle sivi corbamsi seyler tuketmek istiyor direk yutacak oldugu seyler istiyor. Az kati puturlu versem agzinda tutuyor veya agzini 2. kasiga acmiyor fakat verdigimide bi sekilde yiyor ama hemen degil uzun sure tutuyor onu. Pirinc bulgur tarzi seyleri yemiyor mu yiyemiyor mu anlam veremiyorum gordugum kadariyla cigneme sorunumuz var. Gordugum bebeklere gore farkli bi sekilde yeme sgiz hareketleri var bebek dedigin hani agzini acarak iste hani anladiniz muhtemelen cigneyerek yer. Benim bebe oyle yapmiyor agzina tuta tuta zor gelince yutarak yiyor sadece sivi verim gunde 10 ogunde beslenir ama kati puturlu verince 3 5 kasik zor oluyor bi ara yutma problemi oldugunu dusundum yutarken zorlaniyordu takip ettim suan da arada yapiyor zorlaniyor gibi ama artik ne yapacagim bilmiyorum. Eline karpuz veriyorum butun karpuzu agzina doldurana kadar sokar muz yer fakat diğer meyveleri de sevip yemiyor mu yoksa yine cigneme sorunundan mi anlamadım. Canım cok sıkılıyor bu duruma az sayida seyler yemek zorunda kaliyor bunun yuzunden ee gelisimi kotu degil ama boyu kilosu cok olan bir cocuk degil bi demirimiz cok dusuktu suan bilmiyorim yukseldi mi ay sonu kontrolu var ama beslenmesi demirini illlaki etkiliyor onun da farkindayim. Bazen diyorum beni emmeyi kesse beslenme sorunlari duzelir mi ama buda bir ihtimal dahilinde sonucta. Böyle sosyal medyada goruyorum el kadar bebeler dunyalari yedikce oturup agliyorum ya ben mi cocuguma annelik yapamadim ya cocugumda mi sorun var. Elbette biliyorum her cocuk kendine ozel ama sabrim kalmadi daha cocugum icin cok endiseleniyorum. Var mi aranizda ayni sorunu yasayan varsa nasil cozdunuz veya ilerleyen zamanlarda geciyor mu. Birde 8 aylikken 4 dis çıkardı ve 4 5 ay daha cikarmadi 1 ay once 1 tame daha cikardi o kadar 5 disimiz var. Dislerinin gec cikmasinida beslenmesine bagliyorum nedense. Off bilmiyorum cok uzun oldu kusura bakmayin.