barlassko Doğum yapalı 5 gün oldu bebeğim canı isteyince memeyi tutuyo çok zorlanıyorum bende sağıp veriyorum ama aranıyor meme istiyor napabilirim?
cicekcimm barlassko sakın o hatayı yapma sakın.. Şayet sütün çoksa sağıp sakla ona bir şey diyemem ama sağıp da bebeğine verme elinden geldiğince emzir
nurkync barlassko göğsünüze temas ettirin bebeği sezeryan sonrası benim sütüm de yoktu bebek tutsa bile boştu ama yine de sürekli tutması için uğraştım . Olabildiğince bebekle tensel temas yapın göğüs ucu kokusunu alsın 😊
barlassko jdjdjf ay cidden ya bazıları şırınga ile denemiş bide onu denicem memedeyken süt akıtıcam mememi emsin istiyorum
gulsahpk jdjdjf bebek 40ı cıkana kadar kucagınızda dursun ne zaman isterse emzirin. Acıkması acıkmaması önemli değil. Gık dese meme guk dese meme yani😌 bu sekilde hem doyuyor, memeyi tutmayı öğreniyor hem ruhsal olarak tatmin oluyorlar.
barlassko cicekcimm canı isteyince tutuyo olduğum ortamla alakalı sanırım sessiz sakin ortam istiyorum ama bebek ağlayınca hemen kaynanamlar geliyo ağlayınca bişey oldu sanıyolar aç işte meme istiyor
gulsahpk barlassko facebook emzirme akademisi var sayfaya kaydolun emzirme danışmanı uzman hemşire sayfası ücretsiz danışmanlık veriyorlar. İlk çocugumda çok peoblem yasadık emzirme meme reddi vs çok yardımcı oldular.
busearss Memeyi ilk ağzına koyarken ağzının kenarından şırınga ile sağılmış sütünden akıtabilirsin biraz o yoğunlukla güzel kavrıyorlar. Benim de ilk biberona alıştığı için bi süre istememişti memeyi sonrasında ebe bu yolu önerdi. 2-3 seferden sonra şuan sorunsuz alıyor.
ahmethamza barlassko memeyi her bebek tutmuyor maalesef benim emme refleksi yoktu doğduğunda bi gece yoğun bakım ebesi geldi siringayla mama çekmiş onu verdi ama yutmayi emmeyi öğretti zorla resmen. Sonra ben emdi sanıyorum ememedi gene dil bağı varmış. 42 günlük kestirdim sonra rahat emmeye başladı. Belkide en bastan o yüzden ememedi. 40 gün önce emzirdim sonra sagdigimi verdim sonra üstünü mama ile tamamladım. Çok zordu. Sizde dil dudak bağı var mı ona bi bakın. Çocuğun dili çatallı duruyor dışarı çıkmıyor zaten belli ediyor. Eğer sorun yoksa da yeni doğduğu için yoruluyor kucakta istedikçe emsin