haticerva06 Nasıl durdurabilirim? Yeni yeni başladı, 15 günlük bebeğim. Tam kavrayamadığındanmı anlamadım bundan önce nasıl kavrıyodu? Yine öncesinde verdiğim gibi veriyorum napcam böyle sinir oldum sese
Lavitaebella haticerva06 sütünüz tazyikli gelince kavrayamıyor ve ses geliyor olabilir. O anlarda çekip bakın,fışkırır tarzdadır muhtemelen. Şuan sütünüz artma döneminde bebeğe ayak uydurarak. Geri yaslanarak ve makas yaparak emzirmeye çalışın dediğim gibiyse.
aybarsmom34 haticerva06 Ay yok istediğiniz kadar makas yapın yine olmuyor. Yani benimki fayda etmedi. Yaslanarak, yatarak her türlü denedim ama olmadı yada ben beceremedim. Şimdi alıştı 3 ay 26 günlük. Şuan onu kendi kendine kontrol edebiliyor. Sizinkide alışacak bu duruma yavaş yavaş
Lavitaebella haticerva06 çok geliyorsa yapılabilir sütün az gelmesi için. Şuan artmış zaten sütünüz, ilk zamanlar c tutuşu yapılır bebeğe süt iyi gitsin diye
Mammamiaa haticerva06 ön sütünüzü biraz sağıp öyle emzirin. Yatar pozisyonda emzirin . Aynılarını yaşadım geçti şükür. Hem böylelikle çok gazda olmamış olur bebekte
onunadijulideolsun Benimki de yapıyor onu ama göğsümün biri yaraydı sağıp biberonla verdim ondan öğrendi 🥲 eşimle biz de sinir oluyoruz o sese ama engelleyemiyoruz ne yazık ki memede daha az yapıyor ama.
annebirkadin Cak çak diye boşa çeker gibi bir ses yapıyor benimki de. Ben başlarda emzirme danışmanı tutmuştum öyle bir ses çıkardığı zaman memeden çekiyordu. Boşa çekiyor yani kavrayamadığı için oluyor diye düşünüyorum ben. Tazyikler alakası yok
haticerva06 Lavitaebella aslında kfasını dahada bastırınca daha iyi oldu çok şey denedim tam olarak nasıl oldu bilmiyorum ama hallettik çok şükür şimdide çok sessiz k sesi var 🤦♀️😬
svda77 O sese nasıl gıcık olabiliyorsunuz ya benim o kadar hoşuma gidiyor ki büyük insan şapırdatması ayrı ama o yavru kedi gibi nasıl hoşuma gidiyor en çok özleyeceğim şeylerden biri hatta