alperenmommm Merhaba kızlar ek gıdaya başladık tadım yapıyoruz yoğurt, muz , kabak denedik sırada patates havuç var daha sonra ne tadım yaptıracağız bilmiyorum doktor mevsim sebzelerini verin önce de sebze yesin meyve sonra dedi
Yarim_Kilo_Kiyma alperenmommm Kabak, enginar, havuç, semiz otu, taze fasulye, avakoda gibi sıradan devam edin. Meyvelerr acele etmeyin. Yumurtayı çeyrek verin öncce sarısını meslra.
EbruBoluKaya Yoğurt, kabak , patates , havuç , bal kabağı, tatlı patates, yumurta , muz , avakoda, elma şimdilik bunları denedim. Arada denediklerimden çorba yapıp veriyorum 7ay 4 günlüğüz hala tadım yaptırıyorum 3 gün kuralı
EbruBoluKaya alperenmommm haşladım ilk gün 8/1 2.gün 4/1 3.gün yarısını verdim kıvamı biraz yapışkan oluyor anne sütü ekledim üstüne
EbruBoluKaya alperenmommm ben o sebzeleri yemek olarak denemek istiyorum ya sürekli tek tek yerine tatsız tutsuz yapıp onun yiyeceği şekilde sadece fasulyesini bezelyesini vermeyi düşünüyorum bende karpuz denemek istiyorum şimdi
Gozdeklnc20 Domates, bal, süt, bakla, patlıcan, çilek (aklıma gelen bunlar) bunlar haricinde herşeyi deneyebilirsiniz