Berko Oğlum 15 aylık gün içersinde gözü bu ara dalmaya başladı uykusu geldiği için mi yapıyor anlamadım böyle olan varmı daldığı zaman kitlenmiyor elleri felan oynuyor yine ayın 25 de randevu aldım o zamana kadar içim rahat etsin istiyorum
Kadifemsii Berko olumsuz düşünmeyin inşallah birşey yoktur ama bu sıcaklarda benim kızlar da öyle duramıyorlar hemen gözler kayıyor dalıyor
Birannee1 Berko merhaba benim oğlum da 23.5 aylık günde beş kez falan dalıyor ne dedi doktor size neden kaynaklıymış
moonlight__ Benimde 18 aylık benimki de dalıyor ve kafama takılıyor doktora sordum önemsemedi bu durumu
Berko Birannee1 merhaba çektiğim videoları izlettim çocuk nörologa normal bunlar dedi egg gerek yok ama isterseniz çekilin defi epilepsi olabilir mi dedim ben çünkü ama egg çektirmedik çünkü uykuda çekiyorlarmış 40 dk sürüyor dedi oğlum o kadar derin uyumuyor benim çocuğu boşu boşuna korkutmamak için çektirmedim göz dalması azaldı zaten ara ara yapıyor
Berko Birannee1 uzun sürdü 2 ay felan ama şimdi yine yapıyor böyle mazlum mazlum bakıyor biyere direk ses felan çıkarıyorum bakıyor korkuyorum çünkü hemen tepki veriyorum