aslaninannesiiii Kizlar 1 yasina girmek uzereyiz sicaklardan mi disten mi bilmiyorum son 2-3 haftadir cok istahsiz Gun boyu sadece kahvalti ve formule mamayla durdugunu soyleyebilirim.sizler bu sicaklara karsi pisirdiginiz, yedigi alternatif hafif yemekler varsa paylasabilir misiniz benimle :/
Madamehappyyyyy aslaninannesiiii Eline bir şeyler veriyorum yemek saatini beklemiyorum. Genel de meyve muz çilek kiraz framboise ve yaban mersini seviyor,ablamlar falan kızıyor gezerek yiyor diye ama yesin de sorun değil modundayım evde Şuan 4 tane suluk var hepsi orta da dikkatini çeksin içsin diye. 12ay 13 günlük.
BENOYLEUYGUNGORDUMM aslaninannesiiii yemiyo maalesef. Dr su içiyorsa problem yapma ısrar etme dedi üzülüyorum ama yemiyo yani
aslaninannesiiii Madamehappyyyyy evet bnmki de suan sade karpuz seftali kayisi yiyor versen bir dunya yer meyvr ile sadece olmaz ki :/
Simgealp39 Benim oğlumda da aynı problem var 20 aylık ve bu yememe olayı Malesef çok uzun sürdü hatta kilo bile verdi. Doktorum kilo aldıran mama verdi ama onu da içmedi. Sulu yemek asla yemiyor sadece kuskus, muz ve yoğurt yemek istiyor kafayı yememe az kaldı