Bilgiliannee Evin içinde arabasını sürerken bianda arabayla yüz üstü düştü burnunun üstü tüm kızardı baya ağladı ne yaparsam geçer bayram ağzı bide o kadar dikkat etmiştim bugüne kadar o yüzden çok üzgünüm😞😞
BENOYLEUYGUNGORDUMM Bilgiliannee benim bebeğimde düşmüştü yüz üstü acile gittik hemen ultrason röntgen çekildi kan verdik iç kanama falan var mı diye. Bebeklerin kemiklerinin çok hassas olduğunu söyleyip plastik cerrahi ye sevk etti bizi neyse ki kırık çıkık yoktu. Sadece doku zedelenmesi olmuştu
OmerAsaf00 Bilgiliannee doktora götrün küçğkken bende düştüm önemsememişler. Ergenlikte yamuk bir burunla karşılaştım. Estetik yaptırdım 20 yaşımda burnum hala yamuk
Bilgiliannee Stick sürdüm ama ne kadar fayda eder bilmiyorum normalde stick kızarıklığa falan sürüyordum ama bunun için ayrı bişey mi sürmeliyim bilmiyorum da 🥺
Bilgiliannee BENOYLEUYGUNGORDUMM Bizde de aynısı olmuştur bence doku zedelenmesi çünkü ağlaması durdu kırık çıkık olsa susmazdı değil mi🥺 Tereddüt ettim siz götürdük deyince şimdi 2 yaşını geçti yaşı
BENOYLEUYGUNGORDUMM Bilgiliannee bizde çok korktuk. Götürmeseydik aklımızda soru işareti kalacaktı. Daha sonra bişey olsaydı da vicdan azabı çekecektik. Düştükten 2 gün sonra morardı burnu gözünün altı falan. Empati yaptığım da ben olsam götürürdüm. Sizi yanıltmak da istemem
lohusaserbeti BENOYLEUYGUNGORDUMM 2-3 saat önce kızım kafa üstü koltuktan düştü. Hareketleri eski haline döndü bir süre ağladıktan sonra kırık çıkık olsa ağlamaya devam eder miydi acaba doktora götürüp götürmeme arasında ikilemde kaldım çünkü hareketlerinde değişiklik olmadı
BENOYLEUYGUNGORDUMM lohusaserbeti geçmiş olsun. öyle olsa bile hemen hisseder mi bilemiyorum. Ya ben biraz pipirikliyim ve kafam da soru işareti olunca uyku uyuyamıyorum ben olsam götürürdüm. İnşallah bişey yoktur. Sizin de içiniz rahat olmuş olur
BENOYLEUYGUNGORDUMM lohusaserbeti söylemeyi unuttum mesela benim bebeğim düştüğünde biz hemen götürdük çok şükür bişey çıkmadı. Ama dr 32 saat gözlemlememi söylemişti
lohusaserbeti BENOYLEUYGUNGORDUMM evet ben de aşırı pimpirikliyim sabaha kadar başında beklicem babası hiçbir şeyi yok diyor 😑 hem düşürdü çocuğu hem de çocuğun bir şeyi yok abartıyorsun diyor ben de tecrübesi olan annelerden fikir almak için buraya geldim çok teşekkür ederim 🙏💐♥️
BENOYLEUYGUNGORDUMM OmerAsaf00 evet benim bebeğim düştüğünde acilde direk plastik cerrahına gönderdi. Bebeklerin kemikleri hassas oldukları için hemen yerinden oynayabilir demişti dr.