defmommy Vaktimiz yok kızlar biz aslında günübirlik gezmeyi de severiz ama 2 güncük nereye gitsek hala karar veremedik ne olursa artık yarın kesin yola çıkıcaz diyoruz ama nereye belli değil 😂
Hosgeldinbebekk defmommy Amasra , Bursa boşken istanbul da gezilir . Bolu da yakın ama gezecek çok yer yok sanırım . Bir de Sakarya 👍 ben yeşil sevdiğim için Kapadokya’yı falan eledim direkt 😂😂
sezer2022 defmommy yanlış anlamayın da bu saatten sonra otel bulabilecek misiniz 🙈 yer hala belli değil, Safranbolu Eskişehir yada Sakarya bungalov diyorum
defmommy pasaklisinkukuli teşekkür ederim amasra eakişehir ve kapadolya ya çok gittik diğerlerini değerlendireelim🌸
defmommy Hosgeldinbebekk teşekkür ederim amasra ya da çok gittik bursaya da bir çılgınlık yapıp ya muğla tarafına ya batuma yada mardine gidelim diyorum aslında ama zaten zamanımız yolda geçer gibi 🌸
defmommy sezer2022 biz tatil gibi değil de gezi bakıyoruz zaten konaklayabileceğmiz sadece uyumak için bir yer yeterli en kötü kamp yaparız techizatımız var 😅 maksat yol yapmak gitmediğimiz bi yere gidip gelmek