powergirl Kızlar biriniz bana akıl versin çıldıracağım artık nasil biseymis bu bebegim normalde uysal bir bebek 2 3 gündür emmiyo ağlıyor sinirlemiuor iyice asabilesti strese giriyorum artık emmiyor hareketleri neden böyle diye
sevalg powergirl benimde bebeğim 3 aylık, aşırı huysuz. Atak bu haftalarda mi başlıyor ben de bilgileneyim.
sumeyyeasellina powergirl bizde 3 ay 9 günlüğüz emiyor ağlıyor doymuyor sanıyorum biberon veriyorum istemiyor elleri hep ağzına salya tükrük beni yatırmayın kucağa alın diyo resmen yatırımca ağlıyo bende şaşırdım
opheliaxxx powergirl bebeğim 3 ay 1 günlük. Eli sürekli ağzında ve salya içinde. Dün doktor kontrolümüz vardı henüz diş değil dedi doktor. Emmesi inanılmaz azaldı ve üstüne mama veriyorum hapır hupur içen çocuk diliyle ittiriyo bi lokma içse ne ala. Sıcaklara verdim açıkçası ben sıcaktan diye düşündüm ama belki de atak dönemi. Gündüz çok çok az uyuyo 10 ar dakika bölük pörçük.
powergirl sevalg sanırım oylemis benimki de huysuz ağlıyor surekli ne xamna gececek nu dönem diye bekliyorum
sevalg sumeyyeasellina aynen öyle yatirinca ağlamaya başlıyor, dediğiniz gibi el agizda hep. Acaba diş mi
powergirl sumeyyeasellina aynı durum bide asiri ağlıyor normalde sustururdum kucağıma geldiği an simdi uyumuyor
powergirl opheliaxxx bende öyle sıcaktan diyorum ama klima açık surekli evimde bi yandan diyorum acaba hasta mı oldu da emmiyor moralim çok bozuk aç resmen cocuk